Muualla rippikoulun käyvät

Rippikoulunsa muualla kuin Nurmijärven seurakunnan omilla rippikouluilla suorittavat kuitenkin ns. alkujakson tai seurakunnan toimintaan tutustumisjakson omassa kotiseurakunnassaan. Nurmijärveläiset nuoret siis Nurmijärvellä.

Ilmoittautuminen tutustumisjaksoon vuoden 2023 rippikouluihin on 17.10.2022-8.1.2023.

Muista osallistua myös rippikoulumessuun 29.1.2022 omassa lähikirkossa. Messu on Nurmijärven ja Rajamäen kirkossa klo 10.00 ja Klaukkalan kirkossa 12.00. 

Kaikki rippikoululaiset osallistuvat rippikoulumessuun, niissä jaetaan riparipassit.

Muualla kuin Nurmijärven seurakunnassa rippikoulunsa käyville on varattu tilaa seurakuntasafareihin: 5.2. Klaukkalan kirkko klo 12 ja 5.3. Klaukkalan kirkko klo 12.

Muualla kuin Nurmijärven seurakunnassa rippikoulun käyville on oma erillinen ilmoittautumisensa. Muualle menijät valitsevat safarivaihtoehdoista yhden itselleen sopivan. Muualle menijät saavat tammikuun alussa kirjeen, jossa on kerrottu ohjeet seurakuntayhteysjakson suorittamisesta.

Ilmoittautuminen seurakunnan tutustumisjaksoon on auki 17.10.2022-8.1.2023. Ilmoittautumislinkki löytyy erilliseltä sivulta "Ilmoittautuminen".

Mikäli käyt rippikoulusi muualla, esim. kristillisten järjestöjen leireillä, voit anoa seurakunnalta avustusta leirimaksun suorittamiseen (maksimissaan 110 euroa). Hakemukset osoitetaan rippikoulutyölle. Avustus on harkinnanvarainen. Talousjohtaja vastaa maksuvapautuksista ja - avustuksista.