Muualla rippikoulun käyvät

Päivitys 1.4.2022: Rippikoulusafarit toteutetaan videoiden avulla tänä keväänä. Kaikki kevään safarit ovat sellaisenaan peruttu läsnäolevina tapahtumina. Videot ja tehtävät on julkaistu 1.4. Linkit ja ohjeet safaritehtävien suorittamiseen löytyvät sivulta 'Rippikoulumessu ja safarit'. Linkki sivulle 'Rippikoulumessu ja safarit'

Päivitys 15.1.2022: Rippikoulusunnuntain messuun 30.1. osallistutaan striimin välityksellä, sillä jumalanpalvelusten osallistujamäärä on rajattu 30 hlöön. Striimi lähetetään Nurmijärven kirkosta klo 10 seurakunnan Facebook-sivun kautta. Livestriimin katsominen ei edellytä kirjautumista - linkki löytyy seurakunnan nettisivujen tapahtumatiedoista. Riparipassit lähetetään täyttöohjeineen jokaiselle postitse tammikuun lopussa. Rippikoululainen saa rippikoulusunnuntain messusta ensimmäisen leimansa.

Rippikoulunsa muualla kuin Nurmijärven seurakunnan omilla rippikouluilla suorittavat kuitenkin ns. alkujakson tai seurakunnan toimintaan tutustumisjakson omassa kotiseurakunnassaan. Nurmijärveläiset nuoret siis Nurmijärvellä.

Ilmoittautuminen tutustumisjaksoon vuoden 2022 rippikouluihin on 17.10.2021-2.1.2022.

Muista osallistua myös rippikoulumessuun 30.1.2022 omassa lähikirkossa. Messu on Nurmijärven ja Rajamäen kirkossa klo 10.00 ja Klaukkalan kirkossa 12.00. 

Kaikki rippikoululaiset osallistuvat rippikoulumessuun, niissä jaetaan riparipassit.

Muualla kuin Nurmijärven seurakunnassa rippikoulunsa käyville on varattu tilaa seurakuntasafareihin: 13.2. Klaukkalan kirkko klo 12 ja 27.3. Nurmijärven kirkko klo 10.

Muualla kuin Nurmijärven seurakunnassa rippikoulun käyville on oma erillinen ilmoittautumisensa. Muualle menijät valitsevat safarivaihtoehdoista kaksi itselleen sopivaa safaria. Muualle menijät saavat kirjeen, jossa on kerrottu ohjeet seurakuntayhteysjakson suorittamisesta.

Ilmoittautuminen seurakunnan tutustumisjaksoon on auki 17.10.2021-2.1.2022. Ilmoittautumislinkki löytyy erilliseltä sivulta "Ilmoittautuminen".

Mikäli käyt rippikoulusi muualla, esim. kristillisten järjestöjen leireillä, voit anoa seurakunnalta avustusta leirimaksun suorittamiseen (maksimissaan 110 euroa). Hakemukset osoitetaan rippikoulutyölle. Avustus on harkinnanvarainen. Talousjohtaja vastaa maksuvapautuksista ja - avustuksista.