Koululaisten iltapäivätoiminta

Haku kaudelle 2022-2023 on avoinna kunnan Wilma-järjestelmän kautta 1.-30.4.2022. Tästä linkistä pääset Nurmijärven kunnan sivuille, josta saat lisätietoja iltapäivätoimintaan ilmoittautumisesta.

• Iltapäivätoiminta on avoinna koulupäivinä klo 12-17
  • Toiminnassa on kuukauden irtisanoutumisaika
  • Toimintaa Nurmijärvellä koordinoi Nurmijärven kunnan nuorisotoimi. lltapäivätoimintaan haetaan kunnan Wilma-järjestelmän kautta
  • Ryhmän toteutuminen vaatii vähintään 10 lasta.

Hinnat:

• 130 euroa/yli neljä tuntia kestävä toiminta klo 12-17
  • 110 euroa/neljä tuntia kestävä toiminta klo 12-16

Toimipisteet lukuvuonna 2022-23

Klaukkalan IP, seurakuntakeskus, Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala
klaukkalan.ip@evl.fi

Kirkonkylän IP, Kuusela, Malakiaksentie 5, 01900 Nurmijärvi
kirkonkylan.ip@evl.fi

Metsäkylän IP, Metsäkylän koulu, Järventaustantie 163, 01810 Luhtajoki                                                                                                metsakylan.ip@evl.fi

Röykän IP, Röykän Toimela, Männikönaukiontie 4, 05100 Röykkä
roykan.ip@evl.fi

Uotilan IP, Uotilan koulu, Uotilan koulutie 81, 01860 Perttula
uotilan.ip@evl.fi

Toiminnan tavoitteet

• Iltapäivätoiminnan tavoitteena on järjestää ohjattua vapaa-ajantoimintaa välittömästi koulupäivän jälkeen, turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta.
  • Aktiivisen toiminnan lisäksi toimintaan osallistuville lapsille turvataan lepo ja rauhoittuminen sekä mahdollisuus läksyjen tekoon.
  • Toimintaan osallistuville lapsille tarjotaan välipala.
  • Toiminnassa tuetaan lapsen kasvua omatoimisuuteen.
  • Toiminnassa painotetaan kodin, koulun ja iltapäivätoiminnan välistä yhteistyötä.
  • Nurmijärvellä toimintaa järjestävillä tahoilla on kullakin omassa toiminnassaan tämän lisäksi erilaisia painotettuja tavoitteitaan.
  • Seurakunnan järjestämissä ip-toiminnoissa painotuksena on lapsilähtöinen kristillinen kasvatus. Kristillinen kasvatus toteutetaan positiivinen uskonnonvapaus huomioiden. Huoltajan toiveesta lapsen ei tarvitse osallistua esim. ruokarukoukseen tai lasten hengellisten laulujen laulamiseen. Kristillisen kasvatuksen tarkemmista sisällöistä saa tietoa ip-ohjaajilta.

Pihalaatoille kirjoitettu liiduilla: tervetuloa ip-kerhoon.
Tervetuloa!
Lapsi katsoo legoista tekemäänsä Nooan arkkia.
Uudistettu Nooan arkki.

Vahvista lapsesi osallistuminen seurakunnan iltapäivätoimintaan kaudelle 2022-2023

Linkki on avoinna 16.-29.5.2022.

Linkki ip-paikan vahvistamiseen

Ohjeita vahvistuksen tekemiseen:

1.) Valitse toimipiste, johon lapsesi on hyväksytty.

2.) Täytä iltapäiväkerholaisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty tähti-merkillä.

3.) Täytä huolellisesti huoltajan/huoltajien tiedot. Käytämme verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein. Verkkolaskut lähetetään aina kuukauden vaihtumisen jälkeen laskutussähköpostiksi merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

4.) Esikatselu- painikkeesta pääset vielä tarkastamaan syöttämäsi tiedot ja tekemään mahdolliset korjaukset.

Aloita alusta- painike tyhjentää kaavakkeen ja pääset aloittamaan sen täyttämisen uudelleen.

Lähetä- painiketta klikkaamalla lähetät vahvistuksen meille. Saat vahvistussähköpostiviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Lapset ja perheet- toimistoon 050 356 4881/Taina Rauhala tai taina.rauhala@evl.fi.

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirstaantie 5-7