Päiväkerhot

• Päiväkerho on tarkoitettu 2-5- vuotiaille lapsille.
  • Kerhojen kokoontumiskerrat ja -ajat vaihtelevat yhdestä kolmeen kertaan viikossa, kahdesta neljään tuntiin kerrallaan.
  • Ryhmän perustamisen vähimmäiskoko on 10 lasta.
  • Toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa lastenohjaaja.
  • Lapset ovat kerhoaikana vakuutettuja.

Mitä päiväkerhossa tehdään?

• Päiväkerhossa huomioimme lapsen yksilölliset tarpeet ja tuemme häntä kehittämään taitojaan oman kehitystasonsa mukaisesti
  • Laulamme, musisoimme, satuilemme ja taiteilemme
  • Liikumme, leikimme, ulkoilemme ja retkeilemme
  • Ilmaisemme itseämme, käsittelemme tunteitamme ja huomioimme toisemme
  • Kunnioitamme luontoa ja toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti (Seurakunnallamme on ympäristödiplomi)
  • Opettelemme hiljentymään ja kuulemaan Taivaan Isästä

Lapsi roikkuu puussa syksyisessä metsässä.
Lapsen mustikkaiset kädet.
Metsäretkellä!
Lapsi istuu kalliolla, metsässä. Kädet ristissä.
Mitä asiaa sinulla olisi Taivaan isälle juuri tänään? - Ettei tapahtuisi huonoa ja että olisi kiva maailma.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023

• päiväkerhoihin ilmoittautuminen on sulkeutunut 1.5.2022. Ota yhteyttä toimistosihteeri Taina Rauhalaan taina.rauhala@evl.fi tai 050 356 4881
  • 2-vuotiaille lapsille on mahdollista hakea kerhopaikkaa Kirkonkylän, Klaukkalan ja Rajamäen kerhoihin
  • Tieto kerhopaikasta lähetetään vanhemmalle sähköpostitse touko-kesäkuun vaihteessa

Ilmoittautumislinkki lukuvuoden 2022-2023 päiväkerhoihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ohjeita ilmoittautumiseen:

1. Täytä ensin päiväkerholaisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty tähti-merkillä.
  2. Muuta huomioitavaa- kohdassa voi mm. toivoa pääsyä kaverin tai sisaruksen kanssa samaan ryhmään.
  3. Kerhon aloitusajankohdaksi voi toivoa jotain muuta ajankohtaa kuin elokuuta 2022, jolloin päiväkerhotoiminta käynnistyy (esimerkiksi jos kerhon aloitus olisi ajankohtaista vuoden 2022-2023 vaihteessa).
  4. Ryhmätoive: valitse mieluisin vaihtoehto ensin - toiseksi mieluisin seuraavaksi jne. Voit valita enintään kolme vaihtoehtoa.
  5. Täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Käytämme verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.
  6. Kun olet täyttänyt kaikki kohdat paina "Lähetä"- painiketta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Lapset ja perheet- toimistoon 050 356 4881/Taina Rauhala tai taina.rauhala@evl.fi.

Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Lapset ja perheet- toimistosta koko lukuvuoden ajan.

Päiväkerhojen kokoontumispaikat lukuvuonna 2022-2023:

Kokoontumisaikoihin vaikuttaa ilmoittautuneiden lasten lukumäärä ja ikäjakauma. Kerhoryhmän perustamisen vähimmäiskoko on 10 lasta.

• Herunen, kioski, Herustentie 248, 05620 Hyvinkää
  • Kirkonkylä, srk-keskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi
  • Kirkonkylä, Kuusela, Malakiaksentie 5, 01900 Nurmijärvi
  • Klaukkala, kirkon kerhotilat, Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala
  • Lepsämä, Toukola, Lepsämänkaari 4, 01830 Lepsämä
  • Perttula, Kansantalo, Nummenpääntie 9, 01860 Perttula
  • Rajamäki, kirkon kerhotilat, Patruunantie 7, 05200 Rajamäki

Lukuvuoden 2022-2023 päiväkerhomaksut:

Lukukausimaksu määräytyy ryhmän viikoittaisten kokoontumiskertojen mukaan. Kerhot laskutetaan kerran lukukaudessa: syyslukukausi lokakuussa ja kevätlukukausi maaliskuussa.

• kerran viikossa kokoontuva kerho 30€
  • kahdesti viikossa kokoontuva kahden tunnin kerho 50€
  • kahdesti viikossa kokoontuva kolmen tunnin kerho 60€
  • kolmesti viikossa kokoontuva kolmen tunnin kerho 80€
  • kolmesti viikossa kokoontuva neljän tunnin kerho 90€

Kirkonkylän seurakuntakeskuksen 4- ja 5-vuotiaat ruokailevat kerran viikossa kerhoaikana ohjaajiensa kanssa seurakuntakeskuksessa. Ruokailu laskutetaan kerhomaksun yhteydessä.

4-5-vuotiaat (kerhon kesto 3x4h):

• 1 ruokailua viikossa ja 3 kerhopäivää viikossa yht. 105€ / lukukausi

Lukuvuonna 2022-2023 päiväkerho on ilmainen vuonna 2019 ja sen jälkeen syntyneille.

Sisarusalennus on 50% pienemmästä maksusta.

Tarvittaessa voi anoa maksuvapautusta. Lomakkeita on saatavilla kerhopisteistä sekä Lapset ja perheet- toimistosta.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021-2022 on suljettu. Kysy lisää taina.rauhala@evl.fi.

• päiväkerhoihin ilmoittautuminen on avoinna ympäri vuoden

Päiväkerhon ilmoittautumiskaavake kevät 2022

Toimistosihteeri