Eroryhmä on alkanut helmikuussa 2022, seuraavaa jo suunnitellaan.

Eroryhmä auttaa erosta toipumisessa ja antaa mahdollisuuden ymmärtää eroa ja itseään paremmin.  Ryhmä tukee uuden elämän rakentamisessa ja lasten hyvinvoinnin huomioimisessa eron jälkeen. Vertaistuen avulla saa uusia näkökulmia omaan tilanteeseen.

Ryhmä on tarkoitettu eropäätöksen jo tehneille tai jo eronneille aikuisille, jotka haluavat käsitellä eroon liittyviä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia vertaisryhmässä.

Kokoontumiset ovat iltaisin 17.00-18.30 yhteensä 10 kertaa.

Järjestäjä ja paikka: Perheasiain neuvottelukeskus, Kirkonkylän toimipiste (Sompionkuja 2 as.4)

Ohjaaja: perheneuvoja Lauri Anttila

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Lauri Anttila puh. 044 422 0542 tai lauri.e.anttila@evl.fi

Seuraavaa eroryhmää suunnitellaan jo ja se alkaa todennäköisesti Klaukkalan kirkolla, tiedustelut elina.maenpaa@evl.fi tai 044 422 0549