Perheneuvonnan ryhmät

 

Eroryhmä alkaa syksyllä 2020

Ero aiheuttaa yleensä suurta tunnerasitusta ja stressiä. Eroryhmä auttaa eroprosessin työstämisessä ja antaa mahdollisuuden ymmärtää eroa ja itseään paremmin.  Ryhmä tukee uuden elämän rakentamisessa ja lasten hyvinvoinnin huomioimisessa eron jälkeen. Vertaistuen avulla saa uusia näkökulmia omaan tilanteeseen.

Ryhmä on tarkoitettu eropäätöksen jo tehneille tai jo eronneille aikuisille, jotka haluavat käsitellä eroon liittyviä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia vertaisryhmässä.

Kokoontumiset iltaisin 1,5 tuntia kerrallaan yhteensä 10 kertaa. Tarkempi aikataulu selviää myöhemmin.

Järjestäjä ja paikka: Perheasiain neuvottelukeskuksen toimitila kirkonkylässä, osoite:  Keskustie 8 C 30 (2. krs) (tai pandemiatilanteen niin vaatiessa verkossa etätapaamisina).

Ohjaajat: Lauri Anttila, johtava perheneuvoja.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0542 tai lauri.e.anttila@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan. 

Eroryhmiä järjestetään vuosittain tarpeen ja kysynnän mukaan.

Itsemyötätunto-ryhmä alkaa huhtikuussa 2019

Oletko itsesi suhteen vaativa ja ankara, jopa täydellisyyden tavoittelija?  Liiallinen ankaruus nakertaa omaa hyvinvointia ja voi heijastua hankaluuksina myös pari- ja perhesuhteissa. Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat harjoitella myötätuntoisempaa ja lempeämpää suhdetta itseensä.  

Ryhmä kokoontuu neljänä iltana kaksi tuntia kerrallaan. Alkaa huhtikuussa 2019, tarkempi kokoontumisaika ja -paikka vielä avoin.  Ohjaajana perheneuvojat perheasiain neuvottelukeskuksesta. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan.