Kerhonohjaajat

Tervetuloa kerhonohjaajien omalle sivulle! Täältä löydät tietoa liittyen kerhon ohjaamiseen Nurmijärven seurakunnassa sekä kerhonohjaajille järjestettäviin tapaamisiin ja muihin kokoontumisiin sekä voit ilmoittautua kerhonohjaajakoulutukseen.

Nurmijärven seurakunnassa on kerhoja 7-14-vuotiaille monipuolisesti eri teemoilla laidasta laitaan ja sinä itse voit myös vaikuttaa siihen, millaista kerhoa haluaisit ohjata. Kerhonohjaajakoulutuksesta saat myös todistuksen, eikä siihen osallistuminen sido vielä mihinkään.

Kerhonohjaajat ovat valiojoukko ja tärkeä osa kerhotoimintaa. Samalla kerhonohjaajien runsas määrä mahdollistaa monipuolisen toiminnan. Kerhonohjaajana saat hyvää kokemusta itsenäisestä ryhmän ohjaamisesta. Seurakunnan työntekijä on kuitenkin koko ajan tavoitettavissa ja tarvittaessa apuna.

Kerhonohjaajakoulutus keväällä 2021

Koulutamme uusia kerhonohjaajia jatkossa aina alkusyksystä, mutta nyt keväällä järjestämme koulutuksen, joka koskee lisäksi kaikkia meillä jo kerhoa ohjaavia alle 20-vuotiaita kerhonohjaajia.

Mikäli et vielä tiedä, aiotko alkaa ohjaamaan kerhoa, voit ilmoittautua silti mukaan. Ja jos et pääse vielä osallistumaan kevään koulutukseen, voit ilmoittautumislinkin kautta jättää myös tietosi meille, jolloin olemme sinuun yhteydessä kun meillä taas seuraavan kerran on koulutusta tarjolla.

Kevään 2021 koulutus järjestetään la 30.1. kello 10-15 & su 31.1. kello 15-17 kirkonkylän nuorisotalolla (mikäli rajoitukset estävät kokoontumisen, järjestetään koulutus Teamsissa).

Ilmoittautumislinkki kerhonohjaajaksi

Kerhonohjaajapäivät

Kaikille kerhonohjaajille velvoittavia kerhonohjaajapäiviä järjestämme vuosittain 2 (1 syksyllä ja 1 keväällä). Kevään 2021 päivä on sisällytetty kerhonohjaajakoulutuksen yhteyteen ja järjestetään siis la 30.1. kello 13-15. Päivissä käydään läpi kerhokauden juoksevia asioita ja läsnäolo on tämän vuoksi tärkeää.

Lisäksi kutsumme kaikki kerhonohjaajat mukaan nuorten toimintaan ja erityisesti syysmiittiin, nuorten joulujuhlaan sekä kevätbileisiin.