Kerhonohjaajat

Tervetuloa kerhonohjaajien omalle sivulle! Täältä löydät tietoa liittyen kerhon ohjaamiseen Nurmijärven seurakunnassa sekä kerhonohjaajille järjestettäviin tapaamisiin ja muihin kokoontumisiin sekä voit ilmoittautua kerhonohjaajakoulutukseen.

Nurmijärven seurakunnassa on kerhoja 7-14-vuotiaille monipuolisesti eri teemoilla laidasta laitaan ja sinä itse voit myös vaikuttaa siihen, millaista kerhoa haluaisit ohjata. Kerhonohjaajakoulutuksesta saat myös todistuksen, eikä siihen osallistuminen sido vielä mihinkään.

Kerhonohjaajat ovat valiojoukko ja tärkeä osa kerhotoimintaa. Samalla kerhonohjaajien runsas määrä mahdollistaa monipuolisen toiminnan. Kerhonohjaajana saat hyvää kokemusta itsenäisestä ryhmän ohjaamisesta. Seurakunnan työntekijä on kuitenkin koko ajan tavoitettavissa ja tarvittaessa apuna.

Kerhonohjaajakoulutus syksyllä 2023

Koulutamme uusia kerhonohjaajia jatkossa aina alkusyksystä. Ilmoittautuminen avataan keväällä.

Kerhonohjaajapäivät

Kaikille kerhonohjaajille velvoittavia kerhonohjaajapäiviä järjestämme vuosittain 2 (1 syksyllä ja 1 keväällä). Kevään 2023 päivä järjestetään la 28.1. klo 11-16.00 kirkonkylällä uudessa nuorisotilassa (Pratikankuja 3). Päivissä käydään läpi kerhokauden juoksevia asioita ja läsnäolo on tämän vuoksi tärkeää.

Lisäksi kutsumme kaikki kerhonohjaajat mukaan nuorten toimintaan ja erityisesti syysmiittiin, nuorten joulujuhlaan sekä kevätbileisiin.