Kerhonohjaajat

Tervetuloa kerhonohjaajien omalle sivulle! Täältä löydät tietoa liittyen kerhon ohjaamiseen Nurmijärven seurakunnassa sekä kerhonohjaajille järjestettäviin tapaamisiin ja muihin kokoontumisiin sekä voit ilmoittautua kerhonohjaajakoulutukseen.

Nurmijärven seurakunnassa on kerhoja 7-14-vuotiaille monipuolisesti eri teemoilla laidasta laitaan ja sinä itse voit myös vaikuttaa siihen, millaista kerhoa haluaisit ohjata. Kerhonohjaajakoulutuksesta saat myös todistuksen, eikä siihen osallistuminen sido vielä mihinkään.

Kerhonohjaajat ovat valiojoukko ja tärkeä osa kerhotoimintaa. Samalla kerhonohjaajien runsas määrä mahdollistaa monipuolisen toiminnan. Kerhonohjaajana saat hyvää kokemusta itsenäisestä ryhmän ohjaamisesta. Seurakunnan työntekijä on kuitenkin koko ajan tavoitettavissa ja tarvittaessa apuna.

Kerhonohjaajakoulutus syksy 2023 ilmoittautuminen!

Oletko kiinnostunut pitämään kerhoa kouluikäisille? Kerhonohjaajakoulus järjestetään syksyllä 2023 launtaina 26.8 ja 2.9 klo 10.00-16.00 kirkonkylän nuorisotilalla (Pratikankuja 3). Kerhonohjaajakoulutukseen ilmoittautuminen ei velvoita aloittamaan kerhon ohjaamista, mutta mahdollistaa sen. Kerhoa pitävien on mahdollista itse ehdottaa, millaista kerhoa haluaisi pitää ja missä. Ilmoittaudu mukaan! Kerhoa syksyllä ohjaaville on lisäksi velvoittava kerhonohjaajapäivä su 27.8 klo 11.00-15.00.

 

Ilmoittaudu kerhonohjaajakoulutukseen

Kerhonohjaajapäivät

Kaikille kerhonohjaajille velvoittavia kerhonohjaajapäiviä järjestämme vuosittain 2 (1 syksyllä ja 1 keväällä). Syksyn 2023 päivä järjestetään su 27.8 klo 11-15.00 kirkonkylällä nuorisotilassa (Pratikankuja 3). Päivissä käydään läpi kerhokauden aloitus ja läsnäolo on tämän vuoksi tärkeää jokaiselle kerhoa syksyllä ohjaavalle!

Lisäksi kutsumme kaikki kerhonohjaajat mukaan nuorten toimintaan ja erityisesti syysmiittiin, nuorten joulujuhlaan sekä kevätbileisiin.