Vertaistukea vanhemmuuteen

Tältä sivustolta löydät erityistä tukea tarvitsevien lasten perheille tietoa, tapahtumia ja vertaistukea.

Vertaistukea vanhemmuuteen

Seuraava tapaaminen järjestetään:

Klaukkalan kirkon nojatuolihuoneessa sunnuntaina 18.9.2022 klo 16-18

Ryhmätapaamiset ovat suunnattu kaikille erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille ja se mahdollistaa ajatusten ja kokemusten vaihtamisen samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa.

**************

Vertaistukiryhmät

Tule mukaan vanhemmille suunnattuihin vertaistukiryhmiin Klaukkalaan ja Kirkonkylälle. Ryhmät toimivat avoimina kohtauspaikkoina, ei erillistä ilmoittautumista. Avoimissa ryhmissä jaamme arjen haasteet ja kiemurat sekä iloitsemme yhdessä.

Ei ole väliä mikä diagnoosi lapsellasi on tai onko diagnoosia lainkaan, keskusteltavaa riittää varmasti. Ryhmissä keskustellaan osallistujilta nousevista aiheista ja voit saada tukea muilta samankaltaisessa tilanteessa olevilta.

Mikäli tarvitset lastenhoitoa (ilmainen), otathan yhteyttä edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, jotta ryhmien ohjaajat ehtivät tehdä tarvittavat hoitojärjestelyt:

Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

Kirkonkylän ryhmä kokoontuu Pappilassa, Pappilantie 3, 01900 Nurmijärvi klo 16-17.30: 30.10. ja 27.11.

Ryhmän ohjaajana Nina Marin, nms.marin@gmail.com tai 040 772 1289

Klaukkalan ryhmä kokoontuu Klaukkalan kirkon nojatuolihuoneessa (sisäänkäynti pääovesta, toinen kerros), Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala klo 16-18: 18.9, 16.10. ja 20.11.

Ryhmän ohjaajina toimivat Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi / 050 478 0288 ja Satu Mäkinen, satu.makinen@evl.fi / 050 367 9671

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry / OmaisOiva-toiminnan kanssa

Vinkit ja linkit muilla internet-sivuilla:

Käy katsomassa hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry.n sivuilta osiosta linkkivinkit - tukea ja tietoa erityislasten ja nuorten perheille.

Erilaisuus on rikkautta
Erilaisuus on rikkautta. Erilaisuutta kuvaa pyykkinarulle ripustetut värikkäistä papereista leikatut sydämet.