Vertaistukea vanhemmuuteen

Tältä sivustolta löydät erityistä tukea tarvitsevien lasten perheille tietoa, tapahtumia ja vertaistukea. 

Toteutamme toimintaa yhteistyössä usean toimijan kanssa. Mikäli toimit omaishoitajana läheisellesi tai harkitset asiaa, löydät lisää tietoa aiheesta Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry:n esitteestä: Esitteemme – ArtCloud App

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinkit ja linkit muilla internet-sivuilla:

Käy katsomassa hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry.n sivuilta osiosta linkkivinkit - tukea ja tietoa erityislasten ja nuorten perheille.

 

 

Erilaisuus on rikkautta
Erilaisuus on rikkautta. Erilaisuutta kuvaa pyykkinarulle ripustetut värikkäistä papereista leikatut sydämet.

Tallipäivät erityislapsiperheille Pornaisissa ja Vantaalla

sunnuntaina 8.9. Vantaanpuiston ratsutalli, os. Vantaanpuistontie 13, 01730 Vantaa

lauantaina 5.10. Helmen ratsutila, os. Myllykujantie 21, 07150 Laukkoski

Maksuttomien tallipäivien ohjelmassa tervetuloinfo osallistujille, hevosen hoitoa, talutusratsastusta kentällä ja mukavaa yhdessäoloa maalaismaisemassa. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Ohjaajana pararatsastuksen ohjaaja Hanna Lindy. Olemme ulkona, joten sään mukainen pukeutuminen. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tapahtumat järjestetään kumppanuudella Uudenmaan epilepsiayhdistyksen ja Lindyriden kanssa.
Lämpimästi tervetuloa eri kuntien alueelta!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: hanna.lindy@lindyride.fi, www.pararatsastus.fi

_____________________________________________________________________________________________________________

Laita ylös jo tämä syksynkin erityislapsiperheille suunnattu tapahtuma:

”Iloa ja iltapalaa erityiseen torstai-iltaan” – vertaistapaaminen Nurmijärvellä

torstaina 26.9.2024 klo 16.30–19.30 Sääksin leirikeskus, os. Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki


Lämpimästi tervetuloa jälleen rentoon lapsiperheiden vertaisiltaan ja iltapalalle kauniiseen Sääksin leirikeskuksen ympäristöön.

Luvassa illan aluksi kivaa, ohjattua ohjelmaa erityistä tukea tarvitseville lapsille sisaruksineen sekä ohjattua vertaiskeskustelua heidän vanhemmilleen/lähiaikuisilleen. Ohjatun ohjelman jälkeen vanhemmilla ja lapsilla on mahdollisuus perheiden omatoimiseen ja yhteiseen rantasaunomiseen klo 18–19 välillä sekä makkaran ja lettujen paistoon toisten perheiden kanssa aina klo 19.30 saakka.

Vertaisilta järjestetään usean eri toimijan kumppanuudella. Tapahtumaan pyydetään ilmoittautumiset erityisruokavalioineen toimistosihteeri Taina Rauhalalle ajalla 26.8.–9.9., mutta voit ilmoittautua halutessasi jo nyt taina.rauhala@evl.fi.

________________________________________________________________________________________________________

Tervetuloa myös erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmat ja perheet!

Järvenpään elokuvateatteri 123 kutsuu kaikenikäiset omaishoitoperheet maksutta elokuviin katsomaan Luottomies -elokuvaa torstaina 16.5. klo 12.30 – n.14.30 Järvenpään elokuvateatteri Studio 123, os. Helsingintie 12, Järvenpää


Mukaan ovat tervetulleita eri kunnista kaikenikäiset omaishoitajat yksin tai yhdessä hoidettavan läheisen kanssa (huom. elokuvan ikäraja on K7). Leffaherkkuja voi halutessaan ostaa omakustanteisesti elokuvateatterin kioskista. Saliin mahtuu maksimissaan 170 henkilöä sekä pyörätuolilla elokuvaan tulijoita kolme henkilöä. Tapahtuman järjestää Järvenpään omaishoidon kumppanuuspöytä työryhmän toimijat.

Ilmoittautumiset elokuviin to 9.5. mennessä: laura.kosonen@omaisoiva.net / p. 0503203962