lapsia seurakunnan päiväkerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Käy tykkäämässä Lapset ja perheet - Nurmijärven seurakunta facebook-sivustoa:

Lapset ja perheet

Kun haluat tukea lapsesi kristillisessä kasvatuksessa, antaa hänelle monipuolisen virikeympäristön ja mahdollisuuden toimia ryhmässä muiden lasten kanssa tarjoaa seurakunnan lapsi- ja perhetyö paljon vaihtoehtoja. Ehkä kaipaat itsekin tukea vanhempana olemiseen ja yhteyttä muihin perheisiin.

Päiväkerhojen vapaita paikkoja voi tiedustella  Lapsi- ja perhetyön toimistosta
p. 050 356 4881.

*****************************************************************************

Kasvattajien ilta 8.10.2019 diat nähtävillä tämän linkin kautta:

Huomaa hyvä lapsessa!

*****************************************************************************

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin lukuvuodelle 2019-2020 on avoinna!

Ilmoittautumaan pääset valitsemalla "Päiväkerho" tämän sivun vasemmasta laidasta. Sieltä löydät lukuvuoden 2019-2020 päiväkerhojen toimipisteet. Tarkemmat tiedot kerhojen kokoontumispäivistä ja -ajoista ilmoitetaan myöhemmin keväällä.

Päiväkerhohaku ensisijaisesti sähköisesti. Paperisia hakemuksia on saatavilla myös kerhopisteistä ja seurakuntatoimistosta.

Päiväkerhohin voi hakea ympäri vuoden.

Varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelma

Tämä on Nurmijärven seurakunnan VAKE eli varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelma, ”Annetaan lapsille lapsuus”, jossa käsitellään varhaiskasvatusta ja visioita.

Vake on työväline lastenohjaajille ja tietopaketti seurakuntalaisille varhaiskasvatuksen sisällöstä.

Kirkon varhaiskasvatuksen painotuksista on nostettu esille lapsen hengellisyyden tukeminen, lapsen oikeuksien toteutuminen kirkossa sekä perhelähtöisen ja diakonisen työotteen vahvistaminen.

Voit lukea liitteestä koko suunnitelman.
kerholaisia

Johtava varhaiskasvatuksenohjaaja