Varhaisnuorten kerhot keväällä 2022

Nurmijärven seurakunta järjestää monipuolisesti teemoitettuja kerhoja 7-14-vuotiaille eri puolilla Nurmijärven kuntaa. Kerhoja ohjaavat pääsääntöisesti nuoret ja nuoret aikuiset.

Positiiviseen kerhokokemukseen kuuluu toisten huomioimista ja auttamista sekä yhdessä tekemisen iloa.

Kerhot alkavat viikolla 4 ja päättyvät viikolla 17, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, jotka löydät allaolevasta listauksesta.

Talvilomaviikolla (vko 8), pitkäperjantaina (15.4.) ja 2. pääsiäispäivänä (18.4.) ei ole kerhoja.

Lista kevään aikana toteutuvien kerhojen osalta päivittyy sitä mukaa, kun saamme vahvistuksia kerhojen ohjaajilta. Kannattaa siis seurailla tätä sivua kevään mittaan. :)

HUOM! Koronatilanteesta johtuen kerhojen toteutusmahdollisuudet kevään aikana voivat muuttua nopeallakin aikavälillä. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista aina tällä nettisivulla.

PÄIVITYS 11.1.2022: Koronarajoituksista johtuen seurakunnan kokoava toiminta on tauolla 31.1.2022 asti. Poikkeuksen tähän muodostaa vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien toiminta, jota voidaan jatkaa terveysturvallisuus huomioiden. Käytännössä tämä tarkoittaa, että suurin osa kerhoistamme pääsee tämän hetkisen tiedon valossa alkamaan suunnitellusti.

Koko perheen kuntonyrkkeily Rajamäellä on kuitenkin tauolla 31.1. asti ja pienoismallikerho Klaukkalassa pyörii rajoitetusti vuonna 2003 ja sitä myöhemmin syntyneille.

Lisäksi Lepsämän salibandykerho alkaa vasta viikolla 5 liikuntasalin ollessa muussa käytössä viikolla 4.

MAANANTAISIN:

- Puuhakerho kello 17-18:30 Rajamäen nuorisotila Nurkassa, osoite: Patruunantie 1

Kerhossa on monipuolisesti kivaa tekemistä esimerkiksi askartelun, leikkien, pelien ym. muodossa. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittautumislinkki Rajamäen puuhakerhoon

- Perheiden peli- ja leikki-illat kello 17.30-19.30 Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, sisäänkäynti iltapäivätoiminnan tilasta.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat, eikä tähän tarvitse erikseen ilmoittautua. Lisätietoja perheiden toiminnasta löydät klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Linkki "toimintaa perheille" -nettisivulle

- Puuhakerho kello 18-19 kirkonkylän nuorisotalolla, osoite: Pappilantie 1

Puuhakerhossa leivotaan, askarrellaan, leikitään ja tehdään muutakin hauskaa yhdessä. Kerhossa saa uusia kavereita hauskan ohjelman lomassa. Tervetuloa mukaan joko yksin tai kaverin kanssa!

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän puuhakerhoon

TIISTAISIN:

- Salibandykerho kello 16-17 Lepsämän koululla, osoite: Lepsämäntie 775

Kerho alkaa tiistaina 1.2.2022

Oletko salibandymestari? Vai kenties aloittelija? Olet tervetullut mukaan pelailemaan osaamisen tasosta riippumatta.

Ilmoittautumislinkki Lepsämän salibandykerhoon

- Puuhakerho kello 18-19:15 Rientolassa (Perttulan-Uotilan nuorisoseura ry), osoite: Vanha Perttulantie 21

Ilmoittautumislinkki Rientolan puuhakerhoon

- Pienoismallikerho kello 18:30-20 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Kerho alkaa tiistaina 18.1.2022

Tykkäätkö näperrellä pienoismallien parissa? Siinä tapauksessa tämä kerho on juuri sinulle. Pitkäaikaiset ohjaajamme vetävät kerhoa vankalla kokemuksella.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan pienoismallikerhoon

HUOM! Kerho pyörii vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien osalta normaalisti. Tätä vanhempien osalta rajoitukset estävät toiminnan jakumisen 31.1.2022 asti.

KESKIVIIKKOISIN:

- Kuntonyrkkeily koko perheelle kello 18-20 Taekwondo Nurmijärven Budo-salilla, osoite: Kievarintie 14

Tänne voit tulla kohottamaan kuntoasi yksin tai koko perheen voimin. Mukaan mahtuvat kaiken ikäiset.

Ilmoittautumislinkki koko perheen kuntonyrkkeilyyn

HUOM! Koronarajoituksista johtuen kerho on tauolla 31.1.2022 asti. Tiedotamme kerhon jatkumisesta erikseen.

TORSTAISIN:

- Lautapelikerho joka toinen viikko (parittomat viikot) kello 17-18:30 kirkonkylän nuorisotalolla, osoite: Pappilantie 1

kerhokerrat: 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4. & 28.4.

Mietitkö, mitä tekisit torstai-iltana? Nyt uutena kerhona kirkonkylällä alkavassa lautapelikerhossa pääset tutustumaan erilaisiin peleihin laidasta laitaan. Samassa voit tavata myös uusia ja vanhoja kerhokavereita.

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän lautapelikerhoon

- Salibandykerho kello 18-19 Palojoen koululla, osoite: Koulunkulmantie 166

Ilmoittautumislinkki Palojoen salibandykerhoon

PERJANTAISIN:

- Pelikerho kello 15-16 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Kerhossa pääset tutustumaan erilaisiin peleihin laidasta laitaan. Samassa voit tavata myös uusia ja vanhoja kerhokavereita.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan pelikerhoon

Varhaisnuorisotyön
kerhonohjaajakoulutus:

Kiinnostaako kerhon ohjaaminen? Lisätietoja löydät kerhonohjaajien omalta sivulta.

Linkki kerhonohjaaja-sivulle

lautapelejä varhaisnuorten eli koululaisten kerhossa

nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö

varhaisnuorisotyö, IG: @nurtsinvarkat