Varhaisnuorten kerhot syksyllä 2022

Nurmijärven seurakunta järjestää monipuolisesti teemoitettuja kerhoja 7-14-vuotiaille eri puolilla Nurmijärven kuntaa. Kerhoja ohjaavat pääsääntöisesti nuoret ja nuoret aikuiset.

Positiiviseen kerhokokemukseen kuuluu toisten huomioimista ja auttamista sekä yhdessä tekemisen iloa.

Kerhot alkavat viikolla 38 ja päättyvät viikolla 48, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (pienoismallikerho ja kuntonyrkkeily alkavat aiemmin). Poikkeukset löydät kerhokauden alkaessa allaolevasta listauksesta.

Syyslomaviikolla (vko 42) ei ole kerhoja.

Lista syksyn aikana toteutuvien kerhojen osalta päivittyy sitä mukaa, kun saamme vahvistuksia kerhojen ohjaajilta. Kannattaa siis seurailla tätä sivua syksyn mittaan. :)

MAANANTAISIN:

- Perheiden peli- ja leikki-illat kello 17.30-19.30 Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, sisäänkäynti iltapäivätoiminnan tilasta.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat, eikä tähän tarvitse erikseen ilmoittautua. Lisätietoja perheiden toiminnasta löydät klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Linkki "toimintaa perheille" -nettisivulle

TIISTAISIN:

- Puuhakerho kello 18-19:15 Rientolassa (Perttulan-Uotilan nuorisoseura ry), osoite: Vanha Perttulantie 21

Kerhossa on monipuolisesti kivaa tekemistä esimerkiksi askartelun, leikkien, pelien ym. muodossa. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittautumislinkki Rientolan puuhakerhoon

- Pienoismallikerho kello 18:30-20 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Tykkäätkö näperrellä pienoismallien parissa? Siinä tapauksessa tämä kerho on juuri sinulle. Pitkäaikaiset ohjaajamme vetävät kerhoa vankalla kokemuksella.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan pienoismallikerhoon

KESKIVIIKKOISIN:

- Kuntonyrkkeily koko perheelle kello 18-20 Taekwondo Nurmijärven Budo-salilla, osoite: Kievarintie 14

Tänne voit tulla kohottamaan kuntoasi yksin tai koko perheen voimin. Mukaan mahtuvat kaiken ikäiset.

Ilmoittautumislinkki koko perheen kuntonyrkkeilyyn

Varhaisnuorisotyön
kerhonohjaajakoulutus:

Kiinnostaako kerhon ohjaaminen? Lisätietoja löydät kerhonohjaajien omalta sivulta.

Linkki kerhonohjaaja-sivulle

lautapelejä varhaisnuorten eli koululaisten kerhossa

nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö

varhaisnuorisotyö, IG: @nurtsinvarkat