Varhaisnuorten kerhot syksyllä 2021

Nurmijärven seurakunta järjestää monipuolisesti teemoitettuja kerhoja 7-14-vuotiaille eri puolilla Nurmijärven kuntaa. Kerhoja ohjaavat pääsääntöisesti nuoret ja nuoret aikuiset.

Positiiviseen kerhokokemukseen kuuluu toisten huomioimista ja auttamista sekä yhdessä tekemisen iloa.

Kerhot alkavat viikolla 37 ja päättyvät viikolla 48 (poikkeuksena pienoismallikerho ja kuntonyrkkeily, joiden aloitusajankohdat löydät alla olevasta listasta).

Syyslomaviikolla (vko 42) ei ole kerhoja.

Lista syksyn aikana toteutuvien kerhojen osalta päivittyy sitä mukaa, kun saamme vahvistuksia kerhojen ohjaajilta. Tämän vuoksi listalla eivät näy vielä kaikki tarjolla olevat kerhot, vaan päivitämme niitä sitä mukaa, kun ne varmistuvat. Kannattaa siis seurailla tätä sivua syksyn mittaan. :)

HUOM! Koronatilanteesta johtuen kerhojen toteutusmahdollisuudet syksyn aikana voivat muuttua nopeallakin aikavälillä. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista aina tällä nettisivulla.

Maanantaisin:

- Puuhakerho kello 18-19 kirkonkylän nuorisotalolla, osoite: Pappilantie 1

Puuhakerhossa leivotaan, askarrellaan, leikitään ja tehdään muutakin hauskaa yhdessä. Kerhossa saa uusia kavereita hauskan ohjelman lomassa. Tervetuloa mukaan joko yksin tai kaverin kanssa!

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän puuhakerhoon

- Perheiden peli- ja leikki-illat kello 17.30-19.30 Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, sisäänkäynti iltapäivätoiminnan tilasta.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat, eikä tähän tarvitse erikseen ilmoittautua. Lisätietoja perheiden toiminnasta löydät klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Linkki "toimintaa perheille" -nettisivulle

Tiistaisin:

- Salibandykerho kello 16-17 Lepsämän koululla, osoite: Lepsämäntie 775

Oletko salibandymestari? Vai kenties aloittelija? Olet tervetullut mukaan pelailemaan osaamisen tasosta riippumatta.

Ilmoittautumislinkki Lepsämän salibandykerhoon

- Puuhakerho kello 18-19:15 Rientolassa (Perttulan-Uotilan nuorisoseura ry), osoite: Vanha Perttulantie 21

Kerho alkaa tiistaina 5.10.2021

Kerhossa on monipuolisesti kivaa tekemistä esimerkiksi askartelun, leikkien, pelien ym. muodossa. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittautumislinkki Rientolan puuhakerhoon

- Pienoismallikerho kello 18:30-20 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Kerho alkaa tiistaina 7.9.2021

Tykkäätkö näperrellä pienoismallien parissa? Siinä tapauksessa tämä kerho on juuri sinulle. Pitkäaikaiset ohjaajamme vetävät kerhoa vankalla kokemuksella.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan pienoismallikerhoon

Keskiviikkoisin:

- Kuntonyrkkeily koko perheelle kello 18-20 Taekwondo Nurmijärven Budo-salilla, osoite: Kievarintie 14

Kerho alkaa keskiviikkona 1.9.2021

Tänne voit tulla kohottamaan kuntoasi yksin tai koko perheen voimin. Mukaan mahtuvat kaiken ikäiset.

Ilmoittautumislinkki koko perheen kuntonyrkkeilyyn

Torstaisin:

- Lautapelikerho joka toinen viikko kello 17-18:30 kirkonkylän nuorisotalolla, osoite: Pappilantie 1

kerhokerrat: 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11. & 25.11.

Mietitkö, mitä tekisit torstai-iltana? Nyt uutena kerhona kirkonkylällä alkavassa lautapelikerhossa pääset tutustumaan erilaisiin peleihin laidasta laitaan. Samassa voit tavata myös uusia ja vanhoja kerhokavereita.

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän lautapelikerhoon

- Salibandykerho kello 18-19 Palojoen koululla, osoite: Koulunkulmantie 166

Ilmoittautumislinkki Palojoen salibandykerhoon

- Puuhakerho kello 18:15-19:35 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan puuhakerhoon

Perjantaisin:

- Lautapelikerho kello 15-16 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Kerho alkaa perjantaina 15.10.

Kerhossa pääset tutustumaan erilaisiin peleihin laidasta laitaan. Samassa voit tavata myös uusia ja vanhoja kerhokavereita.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan lautapelikerhoon

Varhaisnuorisotyön
kerhonohjaajakoulutus:

Kiinnostaako kerhon ohjaaminen? Lisätietoja löydät kerhonohjaajien omalta sivulta.

Linkki kerhonohjaaja-sivulle

lautapelejä varhaisnuorten eli koululaisten kerhossa

nuorisotyönohjaaja (varhaisnuorisotyö)
01900 Nurmijärvi