Varhaisnuorten kerhot keväällä 2021

Nurmijärven seurakunta järjestää monipuolisesti teemoitettuja kerhoja 7-14-vuotiaille eri puolilla Nurmijärven kuntaa. Kerhoja ohjaavat pääsääntöisesti nuoret ja nuoret aikuiset.

Positiiviseen kerhokokemukseen kuuluu toisten huomioimista ja auttamista sekä yhdessä tekemisen iloa.

Mikäli rajoitukset antavat myöten, kerhot alkavat viikolla 3 ja päättyvät viikolla 18 (poikkeuksena pienoismallikerho ja kuntonyrkkeily, jotka sovitaan erikseen).

Hiihtolomaviikolla, pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä ei ole kerhoja.

HUOM! Ilmoittautumisjärjestelmästä johtuen ilmoittautumislomakkeilla näkyy ainoastaan viimeisen kerhokerran päivämäärä- ja kellonaikatiedot ja samat tiedot tulevat myös vahvistussähköpostiin. Tästä ei pidä välittää, vaan oikeat ja ajantasaisimmat tiedot löytyvät tältä nettisivulta.

HUOM! Koronatilanteesta johtuen toimintamme on tauolla ainakin 31.1. asti. Päivitämme ajantasaiset tiedot tälle sivulle. Kerhot pääsevät alkamaan, kun koronarajoitteet helpottavat.

Maanantaisin:

- Kokkikerho kello 16-17:30 kirkonkylän nuorisotalolla, osoite: Pappilantie 1

Tämä kerho on tarkoitettu kaikille ruoanlaitosta kiinnostuneille. Mitään ennakkokokemusta ei kerhossa vaadita.

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän kokkikerhoon

- Puuhakerho kello 17-18:30 Rajamäen nuorisotila Nurkassa, osoite: Patruunantie 1

Kerhossa on monipuolisesti kivaa tekemistä esimerkiksi askartelun, leikkien, pelien ym. muodossa. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittautumislinkki Rajamäen puuhakerhoon

Tiistaisin:

- Salibandykerho kello 16-17 Lepsämän koululla, osoite: Lepsämäntie 775

Oletko salibandymestari? Vai kenties aloittelija? Olet tervetullut mukaan pelailemaan osaamisen tasosta riippumatta.

Ilmoittautumislinkki Lepsämän salibandykerhoon

- Puuhakerho kello 18-19:30 Röykän Toimelassa, osoite: Männikönaukiontie 4

Ilmoittautumislinkki Röykän puuhakerhoon

- Sulkapallokerho kello 18-19:30 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Kiinnostaako sulkapallo, mutta pelikaveri puuttuu? Tervetuloa mukaan, olitpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi konkari.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan sulkapallokerhoon

- Pienoismallikerho kello 18:30-20 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Tykkäätkö näperrellä pienoismallien parissa? Siinä tapauksessa tämä kerho on juuri sinulle. Pitkäaikaiset ohjaajamme vetävät kerhoa vankalla kokemuksella.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan pienoismallikerhoon

Keskiviikkoisin:

- Puuhakerho kello 17:30-19 kirkonkylän nuorisotalolla, osoite: Pappilantie 1

Puuhakerhossa leivotaan, askarrellaan, leikitään ja tehdään muutakin hauskaa yhdessä. Kerhossa saa uusia kavereita hauskan ohjelman lomassa. Tervetuloa mukaan joko yksin tai kaverin kanssa!

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän puuhakerhoon

- Kuntonyrkkeily koko perheelle kello 18-20 "Taekwondo Nurmijärven" Budo-salilla, osoite: Kievarintie 14

Tänne voit tulla kohottamaan kuntoasi yksin tai koko perheen voimin. Mukaan mahtuvat kaiken ikäiset.

Ilmoittautumislinkki kuntonyrkkeilykerhoon

Torstaisin:

- Salibandykerho kello 18-19 Palojoen koululla, osoite: Koulunkulmantie 166

Ilmoittautumislinkki Palojoen salibandykerhoon

- Puuhakerho kello 18:15-19:35 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan torstain puuhakerhoon

Perjantaisin:

- Pelailukerho kello 15:30-17 Klaukkalan kirkolla, osoite: Ylitilantie 6

Kerhossa pelailemme erilaisia pelejä. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan perjantain pelailukerhoon

Varhaisnuorisotyön
kerhonohjaajakoulutus:

Kiinnostaako kerhon ohjaaminen? Lisätietoja löydät kerhonohjaajien omalta sivulta.

Linkki kerhonohjaaja-sivulle

lautapelejä varhaisnuorten eli koululaisten kerhossa

nuorisotyönohjaaja (varhaisnuorisotyö)
01900 Nurmijärvi