Nainen pitää maapalloa kainalossaan.

Lähetys- ja avustustyö

Työmme on laaja-alaista tukea ja rukousta lähellä ja kaukana elävien lähimmäistemme puolesta. Jokaista kristittyä kutsutaan mukaan yhteistyöhön. 

Kansainvälisyys näkyy muun muassa lähetystyön, kansainvälisen diakonian, ystävyysseurakunnan, keräysten, Kauneimpien joululaulujen, maahanmuuttaja- ja monikulttuurisen työn, ryhmien kokoontumisten, rukouksen, liikunnan ja erilaisten vierailujen ja koulutusten kautta.  

Monikulttuurista työtä teemme yhdessä ekumeenisestiLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä Nurmijärven kunnan, Setlementti Louhelan, SPR:n ja muiden paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa.

Tule mukaan lähetyspiireihin, monikulttuurisiin kohtaamisiin ja muihin kansainvälisen vuorovaikutuksen tilanteisiin. Voit pyytää lähetyssihteerin vierailemaan luonasi, tapahtumissa, kerhoissa, kouluilla ja muissa tilanteissa kertomassa ja kouluttamassa lähetyksen- ja monikulttuurisuuden teemoista. 

Yhteistyökumppanit 

Seuraavat työntekijät ja kohteet tukevat ihmisiä ympäri maailman. Seurakunta tukee työtä taloudellisesti ja rukouksin.

Työntekijämme maailmalla:

Projektit, joita tuemme:

Tuemme myös:

Ystävyysseurakunnat ja -rovastikunta

  • Mõisakülan seurakunta Virossa 
  • Viljandin rovastikunta Virossa, yhdessä Tuusulan rovastikunnan kanssa
  • Pyhän Mikaelin seurakunta Pietarissa, yhdessä Tuusulan rovastikunnan kanssa

Halutessasi voit saada ajankohtaiset kuulumiset sähköisesti tai kirjeitse itsellesi. Kysy lisää lähetyssihteeriltä.

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Kirstaantie 5–7
01900 Nurmijärvi

lähetystyö, monikulttuurinen työ

Ole mukana

Käsityöryhmä

valmistaa myyntiin kortteja, villasukkia, lapasia, tyynyliinoja, mattoja... Myynti tukee seurakunnan yhteistyökumppaneiden työtä maailmalla. Ostaessasi edistät muun muassa koulutuksen, terveydenhuollon ja rauhan asioita eri puolilla maailmaa. 

Lahjoita 

  • Vanhoja (tai uusiakin) postimerkkejä, -kortteja ja rahoja, jotka huutokaupataan lähetysjärjestöjen toimesta. Tuotto käytetään esimerkiksi kasvatuksen ja koulutuksen edistämiseen kehitysmaissa. 
  • Voittoja arpajaisiin. 
  • Lankoja, joista kudotaan villasukkia myyntiin.  
  • Vanhoja silmälaseja, jotka lahjoitetaan kehitysmaihin uusiokäyttöön. 

Tarvikkeet voit tuoda lähetyksen toimistolle, Kirstaantie 5-7, tai Rajamäen tai Nurmijärven kirkoille. 

Vapaaehtoiseksi 

Lähetyksen ja monikulttuurisuuden toiminta mahdollistuu vapaaehtoisten työpanoksella. Tule mukaan mahdollistamaan toiminta Nurmijärvellä ja sitä kautta myös maailmalla. Ota yhteyttä tai katso seurakunnan vapaaehtoistehtäviä täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä