Pelitoiminta

Pelikerho

Pelikerhon toiminta on tauolla.

Seurakunnan pelikerho kokoontuu seurakunnan nuorisotila Nurkalla (Patruunantie 1, Rajamäki). Kaikki yläasteikäiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita!

Kerholla pelataan kaikenlaisia pelejä. Pelattavat lautapelit vaihtelevat yleisistä "normaaleista" lautapeleistä hieman monimutkaisempiin lautapeliharrastelijoiden peleihin. Nuorisotilan biljardi ja PS4 ovat myös kerhon käytettävissä. Kerholla saatetaan pelailla kerrasta riippuen myös rooli- tai miniatyyripelejä tai katsoa leffoja.

Kerhon ajankohtaisuutiset irtoaa viikoittain Facebookista. Katso siis alta, mitä kerholla tapahtuu tällä viikolla.

JumaLANit

Seurakunta järjestää kaksi kertaa vuodessa Sääksin leirikeskuksella tietokonetapahtuman, eli lan partyt. Tapahtuma kantaa nimeä JumaLANit, tuttavallisesti JLAN. JumaLANeilla pelataan, puuhastellaan tietotekniikan parissa, kilpaillaan tietokonetaiteen eri osa-alueilla ja pelataan hieman lisää. Aikaa käytetään myös syömiseen ja saunomiseen.

Moniin isoihin lanitapahtumaan, kuten vaikka Assemblyyn, verrattuna JLAN on tunnelmalliset elitistilanit. Leirikeskuksen 60 hlö kapasiteetti asettaa toiminnalle rajat, mutta vastapainoksi jokaiselle on sänkypaikka ja keittiö pitää huolen siitä, että täydellä vatsalla on hyvä pelittää. JumaLAN Winterit järjestetään loppiaisviikonloppuna ja JumaLAN Summerit jonakin syyskuun viikonloppuna. Tapahtuma on avoin kaikille 15 vuotta täyttäneille.

Tapahtuman varsinainen info ja ilmoittautuminen tapahtuu JumaLANien omien verkkosivujen www.jlan.org kautta. Sivuille pääsee tästä linkistä.

Lauta- ja roolipelileiri nuorille ja nuorille aikuisille Sääksissä 22.-24.10.

Syysloman päätteeksi järjestetään ohjelmaa myös lauta- ja roolipelaajille Sääksissä leirin muodossa. Leiri on suunnattu 15 vuotta täyttäneille nuorille ja nuorille aikuisille.

Ohjelmistossa on rentoa yhdessäoloa, saunomista, syömistä, hiljentymistä, nuotiomakkaraa sekä paljon aikaa vapaaseen pelaamiseen. Eiköhän mukaan joku pelikonsolikin lähde ja oman tietokoneenkin voi viritellä pelailua varten, mutta mitään suurellista laniverkkoa emme ryhdy näihin kekkereihin pystyttämään. Sitä varten sitten aikanaan on JumaLANit.

Pakkaa siis lautapelivalikoimasi helmet, nopat, roolipelikirjasto, avointa mieltä ja oma peliporukka peräkonttiin ja suuntaa Sääksiin pelailemaan. Leirin ohjelma koostuu pääasiassa vapaasta pelaamisesta, mutta pyrimme pitämään huolta siitä, että kenenkään ei tarvitse jäädä yksin pasianssia pelailemaan.

Koronarajoituksista johtuen leirille otetaan korkeintaan 25 osallistujaa. Leiri maksaa 30e.

Ilmoittautuminen on auki 12.10. asti.

Leiristä vastaa (ja kysymyksiin mahdollisesti myös vastaa) Timo.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pelitoiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Timo Liimatta.