Kesäkerhot 1.-2.-luokkalaisille 3.-14.6.2019

Ilmoittautuminen kesätoimintaan tapahtuu sähköisen ilmoittautumislinkin kautta tältä sivulta.

Kerhoissa on ohjattua ja vapaata toimintaa pienten koululaisten kahdelle ensimmäiselle kesälomaviikolle.

Kerhoissa mm. ulkoillaan, leikitään ja pelataan.

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Kerholaiset on vakuutettu.

Kerhopäivä 4 tuntia klo 9-13:

Lapsilla mukana omat eväät. Kerho on maksuton.

- Röykkä, Toimela, Männikönaukiontie 4.

Kerhopäivä 6 tuntia klo 9-15:

Kerhoissa tarjotaan lämmin ruoka ja välipala.

Hinta: 60€/viikko

- Kirkonkylä, Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7

- Klaukkalan kirkko, Ylitilantie 6

- Rajamäen kirkko, Patruunantie 7

Pienten koululaisten kesätoiminta

Hakuaika kesätoimintaan on päättynyt 7.4.2019 ja linkki on kiinni.

Rajamäen ryhmässä on vielä tilaa molemmille viikoille. Ota yhteyttä Taina Rauhalaan, taina.rauhala@evl.fi tai 050 356 4881.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen tästä linkistä.

Ohjeita ilmoittautumiseen:

- ilmoittautumisohjelmamme ei toimi Google Chromella, joten käytäthän selaimena esim. Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

1.) Täytä ensin kesäkerholaisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä. Muuta huomioitavaa- kohdassa voi mm. toivoa pääsyä kaverin tai sisaruksen kanssa samaan ryhmään.

2.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein. Muista merkitä maksaja- kohtaan kenelle lasku kohdistetaan. Valinnan pääset tekemään valintatäpästä.

3.) Valinnat vaihtoehtoisista ajoista ja paikoista: rastita haluamasi vaihtoehto, voit valita enintään neljä vaihtoehtoa.

4.) Kun olet täyttänyt kaikki kohdat paina "ilmoittaudu"- painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tieto kerhopaikasta ilmoitetaan sähköpostitse hakuajan päätyttyä.

Tiedustelut Lapsi- ja perhetyön toimistosta:

Taina Rauhala 050 356 4881, taina.rauhala@evl.fi tai

Helena Saulamo 050 383 0393, helena.saulamo@evl.fi.

Seurakunta on siirtynyt käyttämään verkkomaksulaskutusta. Lähetämme maksajaksi merkitylle henkilölle maksulinkin osallistumismaksua varten sähköpostiin kesäkerhon jälkeen.
Mikäli sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkitunnuksia, otathan yhteyttä Lapsi- ja perhetyön toimistoon.