Nuorille aikuisille

 

Nuorten aikuisten toiminta on suunnattu 18 -n. 35-vuotiaille säätyyn tai sukupuoleen katsomatta! Tule mukaan kertomaan, millaista toimintaa sinä haluaisit jatkossa ja tutustumaan muihin nuoriin aikuisiin. Tule sellaisena kuin olet, yksin tai kaverin/kumppanin kanssa!

Kuvassa laituri ja järvi

 

Nuorten aikuisten leiri 9.-11.8.2024

Sääksin leirikeskuksella
Miltä kuulostaisi viikonloppu Sääksissä loppukesästä rennon ohjelman, hyvän ruoan ja mainion seuran parissa? Leirin teema on arjessa jaksaminen, joten tule Sääksiin lepäämään, rentoutumaan ja saamaan uusia näkökulmia ja virtaa arkeesi. Leiri on tarkoitettu 18-35 -vuotiaille ja se maksaa 40e. Leirimaksulla saa ruoat, majoituksen, saunan ja laadukkaan ohjelman. Leiri järjestetään yhteistyössä Nurmijärven seurakunnan nuorisotyön ja Nurmijärven kunnan etsivän nuorisotyön kanssa. Mukana Teemu Märri, Timo Liimatta ja Katriina Norring.

Ilmoittaudu nuorten aikuisten leirille tämän linkin kautta viimeistään 27.7.2024.

 

Nuorten aikuisten saunailta maanantaina 16.9.2024

Sääksin leirikeskuksella klo 17-20
Nuorten aikuisten (17 - n.35 v) saunailta yhteistyössä Nurmijärven kunnan etsivän nuorisotyön kanssa. Rantasaunat lämpiää, makkara paistuu ja kesä on parhaimmillaan. Jutellaan, mitä meille kuuluu ja mietitään tulevaa. Kohtaamisen ja jakamisen ilta matalalla kynnyksellä. Saunaa ja uimista varten omat uikkarit, pyyhe ja pesutarpeet mukaan.

 

Nuorten aikuisten illat maanantaisin 23.9. ja 28.10.

Nuorisotila Nurkalla (Patruunantie 1, Rajamäki) klo 18-20
Tule istumaan iltaa, pelailemaan ja keskustelemaan asioista maan ja taivaan väliltä. Illat on suunnattu 18-35 -vuotiaille. Illan teemaan ja keskusteluun johdattaa mielenkiintoisilla kysymyksillä erityisnuorisotyönohjaaja Teemu Märri.

 

Nuorten aikuisten pikkujoulut lauantaina 14.12.

Nuorisotila Pratikalla (Pratikantie 3, Nurmijärvi) klo 18-21
Joulu tulla jollottaa. Varmaan tähän pitäisi jotain sanottavaa keksiä, mutta vaikea löytää joulumieltä tätä kirjoittaessa kesäkuussa. Kaikesta huolimatta joulu tulee kuitenkin. Pikkujoulut on seurakunnan nuorisotyön nuorten aikuisten, Nurmijärven kunnan nuorten aikuisten toiminnan ja Klubitalon nuorten aikuisten yhteiset pikkujoulut. Sinne siis! Tapahtuma on päihteetön ja suunnattu 18-35 -vuotiaille.

 

 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, erityisnuorisotyö

Saapas, Sportti, Nuoret aikuiset

johtava nuorisotyönohjaaja, rippikoulu

IG: @nurtsinnuoret