Varhaisnuorten leirit ja retket

Nurtsin seurakunnan varkkatyö järjestää monipuolisesti leirejä, retkiä ja tapahtumia kouluikäisille ympäri vuoden. Tältä sivulta näet kuluvan kauden tarjonnan. Leireillä on työntekijöiden lisäksi mukana joukko isosia ja vapaaehtoisia. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Leireistä lisää yleistä infoa sivun lopussa.

Varhaisnuorten leirit kevät ja tapahtumat 2024

Jokainen lapsi pitää ilmoittaa leirille erikseen. Tämä varmistaa paikkojen täyttymisen oikeassa järjestyksessä. Mikäli lapsia on useampi ja leirin yhteydessä on mainittu sisaralennus, huomioidaan se laskutettaessa. Tästä kannattaa laittaa vielä maininta ilmoittautumisen "lisätietoja" -kenttään.

1-7-luokkalaisten leireillä ikähaarukka on suuri, joten toimintaa toteutetaan leireillä myös pienempiin ikäryhmiin jaettuna.

Pe 16.2.- Su 18.2. Talvessa leikkien -leiri Sääksin leirikeskuksessa (1-7lk)

Varhaisnuorten hiihtolomaleiri järjestetään taas! LEIRI ON MENNYT TÄYTEEN! PAIKKOJA AINOASTAAN VARASIJOILLA.

Ilmoittautuminen aukeaa 19.1.-2.2.

https://www.mvs.fi/srk/nurmijarvi/url/csQj3k6P8hLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Leirin hinta 40 € (-50 % sisaralennus saman perheen seuraavilta sisaruksilta).

Lisätietoja leiristä saat varhaisnuorisotyönohjaajilta Auris Autilta (044 422 0538) tai Olli-Pekka Ojala (050 323 7155) .

La 24.2. Talvirieha koko perheelle klo 14-16

Talvirieha pidetään Nurmijärven seurakuntakeskuksella ja sen ympäristössä, osoitteessa Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.

Tapahtumassa yhteistä tekemistä ja tarjoilua. Tervetuloa koko perheen voimin!

To 28.- La 30.3. Pääsiäisleiri (1-7lk)

Ilmoittautuminen aukeaa 29.2.-14.3.

Linkki ilmoittautumiseen tulee tähän.

La 11.5. Äitienpäivätapahtuma

Nurmijärven seurakuntakeskuksella, Kirstaantie 5-7

Tapahtuma on tarkoitettu koko perheille!

Luvassa tarjoiluja, lisätietoa myöhemmin!

Pe 17.-19.5. Sinä ja minä -leiri Sääksin leirikeskuksessa (1-7lk)

Ilmoittautuminen aukeaa 19.4.-3.5.

Linkki ilmoittautumiseen tulee tähän.

Isoseksi tai yöpäivystäjäksi leireille

Haku apuisoseksi, isoseksi, yöpäivystäjäksi ja leiriaikuiseksi on auennut kevään varkkatoimintaan!

Varhaisnuorten leireistä yleistä:

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille lapsille.

Ohjelmassa mm:
- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa
- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja
- uusia kavereita
- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa
- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Varhaisnuorten leirit pidetään pääasiallisesti Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta.

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella (044 4220504 tai anna-liisa.kurikka@evl.fi)

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä maksulinkki sähköpostiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä anna-liisa.kurikka@evl.fi

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille ja leirille mahtuneille lähetetään sähköinen leirikirje ennen leiriä, josta selviää tarkempi leiriohjelma sekä muut tarvittavat tiedot.

Varhaisnuorisotyön leireistä vastaavat lähtökohtaisesti seurakunnan varhaisnuorisotyönohjaajat Auris Autti ja Olli-Pekka Ojala.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Yhteystiedot: