Koko perheen retki Sastamalaan Herra Hakkaraisen taloon ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaaviin

Perinteinen koko päivän retki tehdään tänä vuonna keskiviikkona 3.6.

Bussi lähtee Nurmijärven seurakuntakeskuksen parkkipaikalta (Kirstaantie 5-7) klo 7.45 ja palaa samaan paikkaan klo 17.45.

Retken hinnat:

  • aikuinen 20€
  • lapsi 2v. tai vanhempi 10€
  • Alle 2-vuotias sylissä on ilmainen, omalla istumapaikalla 5€

Mukaan mahtuu 51 ensiksi ilmoittautunutta.

Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköisen lomakkeen kautta, johon pääset tästä 8.4. alkaen.

Ilmoittautuminen on avoinna 8.-30.4. tai niin kauan kuin istumapaikkoja bussissa riittää. Matka maksetaan verkkomaksulla ilmoittautumisajan päätyttyä toimitettavan linkin kautta. Lähetämme laskun maksajaksi merkityn henkilön sähköpostiosoitteeseen.

Retken hintaan kuuluu sisäänpääsyt Herra Hakkaraisen taloon sekä Suomalaisen kirjan museoon Pukstaaviin, jotka sijaitsevat vierekkäisissä taloissa. 

Herra Hakkaraisen talo on Mauri Kunnaksen lastenkirjoihin perustuva elämyksellinen ja toiminnallinen näyttely, jossa pääsee tutustumaan Kunnaksen tarinoiden maailmaan lähes kaikilla aisteilla. Talon takapihalla sijaitsee autopiha, jossa voi hurjastella polkuautoilla kuin Tassulassa ikään! Matkalla voi poiketa vaikkapa poliisiasemalla tai tankkaamassa auton Bensa-Paulilla. 

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi kertoo suomalaisen kirjan kulttuurihistoriasta ihmisläheisesti ja innostavasti, erilaiset kävijät huomioiden. Erityisesti halutaan sytyttää lukukipinä lapsissa ja nuorissa. Kirjan tarinan kertominen lähtee elämyksellisyydestä. Näyttelyssä on interiöörejä, pienoismalli, multimediasovelluksia, valo- ja videokuvaa, äänimaisemia, installaatioita ja taideteoksia. Pukstaavissa "Saa koskea!"

Tervetuloa mukaan Herra Hakkaraisen kotikaupunkiin! 

Retken ruokailut ovat omakustanteisia. 
Omia eväitä voi syödä liikennepuistossa. Aivan vieressä sijaitsevat:
- Kahvila Pukstaavin lounas
- Vammalan Seurahuone
- EGE Kebab&Pizzeria

Kävelymatkan päässä on myös muu tarjonta ruokakauppoineen.

 

Ohjeita ilmoittautumiseen:

- ilmoittautumisohjelmamme ei toimi Google Chromella, joten käytäthän selaimena esim. Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

- täytä ensin retkelle osallistuvan aikuisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

- merkitse osallistumismaksujen lukumäärä: alle 2-vuotiaat matkustavat sylissä ilmaiseksi ja omalla istumapaikalla 5€. Mikäli haluat alle 2-vuotiaalle oman istumapaikan, merkitse se omaan lokeroonsa.

- tämän jälkeen täytä mahdollisen toisen osallistuvan aikuisen tiedot. Mikäli vain yksi aikuinen osallistuu, saat poistettua toisen aikuisen tiedot "poista"- kohdasta.

- lisää osallistuva lapsi/lapset. Saat lisättyä henkilöitä valitsemalla "lisää henkilö"- painike.

- täytä vielä huoltajan tiedot. Tämä kohta on pakollinen vaikka huoltaja olisi jo kirjannut tietonsa osallistuvan aikuisen tietoihin.

- muista merkitä maksaja- kohtaan kenelle lasku kohdistetaan. Valinnan pääset tekemään valintatäpästä.

- paina "ilmoittaudu"- painiketta. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen ilmoittautumisen tiedoista.

 

Lisätietoja:

Retken tiedot: Sanna Puhakka 050 467 2454, sanna.puhakka@evl.fi

Ilmoittautumisen ja laskutuksen tiedot: Taina Rauhala 050 356 4881, taina.rauhala@evl.fi

 

 

 

 

 

 

Herra Hakkarainen