Yöpäivystäjät

Yöpäivystäjähaku talven 2024 leireille on auki 30.11. asti.

Tässä linkki yöpäivystäjähakulomakkeelle

Jos et pääse sille leirille, jolle sinut on valittu, ota välittömästi yhteyttä Tiinan (tiina.o.ahonen@evl.fi, 040 194 7676). Ota yhteyttä myös kaikissa muissa kysymyksissä ja ihmetyksissä.

Haku kesän ripareille aukeaa keväällä.

Yöpäivystäjille järjestetään yhteinen koulutus keväällä.

Leirin työntekijät ottavat sinuun yhteyttä.

 

Yöpäivystäjähaku tapahtuu sähköisesti

Yöpäivystäjähaku talven rippikouluihin tapahtuu marraskuun ja kesän rippikouluihin maaliskuun aikana. Talven yöpäivystäjät ilmoitetaan ennen joulua ja kesän yöpäivystäjät ilmoitetaan huhtikuun aikana.

Yöpäivystäjiksi voivat hakea kaikki, jotka ovat leirin aikaan 18-vuotiaita.

Hakulomakkeen täyttöohjeet

Täytä kaikki kohdat huolellisesti. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen ruudulle tulee teksti siitä, että hakemuksesi on vastaanotettu. Tarkistathan, että olet saanut vahvistusviestin myös sähköpostiin.

Henkilötiedot
Lomakkeessa kysytään aluksi hakijan henkilötiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä. Lomakkeeseen tulee kirjata huolellisesta mahdolliset erityisruokavaliot ja terveydentilaan liittyvät, valinnassa huomioon otettavat seikat.

 

Valintatietojen ilmoittaminen

Saat tiedon valinnoista näiltä sivuilta talven osalta ennen joulua tai kesän osalta huhtikuun aikana.

 

Kysyttävää? Ongelmia?

Mikäli ilmoittautumisesta on jotakin kysyttävää tai siinä ilmenee ongelmia, voit ottaa yhteyttä Iituun (iida.ohman@evl.fi, 050 328 3779).

 

 

 

Mikäli et pääse yöpäivystäjäksi sille leirille minne sinut on valittu, ota välittömästi yhteyttä Tiinaan (tiina.o.ahonen@evl.fi, 040 194 7676).