Varhaisnuorten leirit ja retket

Varhaisnuorten leireistä yleistä:

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille lapsille.

Ohjelmassa mm:
- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa
- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja
- uusia kavereita
- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa
- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Varhaisnuorten leirit pidetään pääasiallisesti Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta.

Leirien hinta näkyy aina jokaisen leirin kohdalla erikseen.

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella (p.044 4220504 tai anna-liisa.kurikka@evl.fi)

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä maksulinkki sähköpostiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä anna-liisa.kurikka@evl.fi

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille ja leirille mahtuneille lähetetään sähköinen leirikirje ennen leiriä, josta selviää tarkempi leiriohjelma sekä muut tarvittavat tiedot.

Kaikista varhaisnuorisotyön leireistä vastaavat seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät: Samuli, Janne ja Iitu.

Olet sydämellisesti tervetullut!!!

Yhteystiedot:

Samuli Pietiläinen p.040 5565 863
samuli.pietilainen@evl.fi

Janne Saarinen p. 050 3237 155
janne.s.saarinen@evl.fi

Kouluikäisten syysohjelma 2022

Varhaisnuorten leirit ja retket syksyllä 2022

Jokainen lapsi pitää ilmoittaa leirille erikseen. Tämä varmistaa paikkojen täyttymisen oikeassa järjestyksessä. Mikäli lapsia on useampi ja leirin yhteydessä on mainittu sisaralennus, huomioidaan se laskutettaessa. Tästä kannattaa laittaa vielä maininta ilmoittautumisen "lisätietoja" -kenttään. Ilmoittautumislomakkeella näkyy aina yksittäisen osallistujan hinta.

Lokakuussa:

Syysloman seikkailuleirit Sääksissä:

pe 14.- su 16.10. Seikkailuleiri 1 (1-3 lk.) ja

su 16.- ti 18.10. Seikkailuleiri 2 (4-6 lk.)

Seikkailuleireillä on luvassa ryhmäyttävää toimintaa, uusia kokemuksia muiden leiriläisten ja isosten kanssa sekä muuta mukavaa.

Seikkailuleiri 1:stä lisätietoja saat nuorisotyönohjaaja Janne Saariselta (050 3237 155, janne.s.saarinen@evl.fi) ja Seikkailuleiri 2:sta lisätietoja saat nuorisotyönohjaaja Samuli Pietiläiseltä (040 5565 863, samuli.pietilainen@evl.fi). Leirien hinnoista voit lukea sivun alareunasta.

Ilmoittautumislinkki molemmille seikkailuleireille.

Ilmoittautuminen on auki su 2.10. asti.

Marraskuussa:

Yö kirkossa-tapahtuma varhaisnuorille Rajamäen kirkossa la 5.- la 6.11.

Oletkos koskaan nukkunut yötä kirkossa? Nyt on mahtava mahdollisuus päästä nukkumaan yö Rajamäen hienossa kirkossa! Mukana yötä viettämässä on huiput isoset sekä ohjaajat. Tapahtumasta lisätietoja saat nuorisotyönohjaaja Janne Saariselta (050 3237 155, janne.s.saarinen@evl.fi)

Yö kirkossa-tapahtuman leirimaksu on 20€ per lapsi ja sisaralennus -50% eli 10€ seuraavilta saman perheen lapsilta.

Ilmoittautumislinkki varhaisnuorten Yö kirkossa-tapahtumaan

Ilmoittautuminen on auki 23.10. asti.

Joulukuussa:

Varkkojen adventtileiri pe 2.- su 4.12. Sääksin leirikeskuksessa.

Tiedätkö mitä sana adventti tarkoittaa? Joko joulun odotus alkaa jännittämään? Joulumieltä ja mukavaa yhdessäoloa sekä touhuilua luvassa varhaisnuorten joululeirillä Sääksissä. Lähde mukaan ottamaan pieni etulähtö jouluun kivojen isosten ja ohjaajien kanssa. Leiristä lisätietoja saat nuorisotyönohjaaja Janne Saariselta (050 3237 155, janne.s.saarinen@evl.fi)

Ilmoittautumislinkki varkkojen adventtileirille

Ilmoittautuminen varkkojen adventtileirille on auki 20.11. asti.

HUOM! Jokainen perheenjäsen tulee ilmoittaa leirille omalla erillisellä lomakkeellaan, jotta kokonaisosallistujamäärä näkyy järjestelmässä oikein. Leirimaksu on jokaisella leirillä 40€ ja sisaralennus on -50% eli 20€ seuraavilta saman perheen lapsilta, ellei toisin mainita.

Leireille ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei leirien kohdalla ole toisin mainittu.

Isoseksi varkkaleireille?

Tästä linkistä pääset jättämään tietosi, ja mille leireille olisit halukas lähtemään isoseksi. Työntekijät ovat leirille valittuihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen leiriä.

Ilmoittautumislinkki syksyn 2022 varhaisnuorten isoshakuun tulee elokuun loppuun mennessä.