Hyppää sisältöön

Varhaisnuorten leirit ja retket

 

Varhaisnuorten leireistä yleistä:

 

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mm:
- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa
- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja
- uusia kavereita
- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa
- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Varhaisnuorten leirit pidetään pääasiallisesti Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta.

Leirien hinta näkyy aina jokaisen leirin kohdalla erikseen.

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella (p.044 4220504 tai anna-liisa.kurikka@evl.fi)

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä maksulinkki sähköpostiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä anna-liisa.kurikka@evl.fi

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille ja leirille mahtuneille lähetetään sähköinen leirikirje ennen leiriä, josta selviää tarkempi leiriohjelma sekä muut tarvittavat tiedot.

Kaikista varhaisnuorisotyön leireistä vastaavat seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät: Samuli, Janne ja Iitu.

Olet sydämellisesti tervetullut!!!

 

Yhteystiedot:

Samuli Pietiläinen p.040 5565 863

samuli.pietilainen@evl.fi

 

Janne Saarinen p. 050 3237 155

janne.s.saarinen@evl.fi

 

Iitu Öhman p. 050 3283 779

iida.ohman@evl.fi

Huom! Koronatilanteesta ja -rajoituksista johtuen leirit ja tapahtumat saatetaan perua hyvin nopeallakin aikataululla. Jokaiselle ilmoittautuneelle ilmoitetaan näin tapahtuessa. Jokaisella leirillä ja tapahtumassa toteutetaan yhteisiä turvallisuusohjeita koronan suhteen.

 

 

 

Varhaisnuorten leirit ja retket kesällä 2021

 

Käytämme kesän leiri-ilmoittautumisiin uutta järjestelmää, jossa jokainen lapsi pitää ilmoittaa leirille erikseen. Tämä varmistaa kuitenkin paikkojen täyttymisen oikeassa järjestyksessä. Mikäli lapsia on useampi ja leirin yhteydessä on mainittu sisaralennus, huomioidaan se laskutettaessa. Tästä kannattaa laittaa vielä maininta ilmoittautumisen "lisätietoja" -kenttään. Ilmoittautumislomakkeella näkyy aina yksittäisen osallistujan hinta.

 

Kesäkuussa:

 

Päiväleiripäivät Kirkonkylällä (ma 7.-ti 8.6.), Klaukkalassa ( ke 9.-to 10.6.) ja Rajamäellä (ti 22.- ke 23.6.).

Viime kesältä tutut Varkkojen päiväleiripäivät saavat jatkoa. Kirkonkylällä, Klaukkalassa ja Rajamäellä touhutaan ulkona ja mahdollisuuksien mukaan sisällä kaikkea kivaa. Luvassa ulkopelejä, askarteluja, leikkejä ja muuta kivaa tekemistä yhdessä isosten ja ohjaajien kanssa. Päivä päätetään hartauteen.

Leiripäivät ovat kaksipäiväisiä ja eri kylillä järjestettävät leirit ovat pääosin samansisältöisiä. Leiripäivään kuuluu yksi lämmin ruoka sekä välipala.

Leiripäivät kestävät klo 10-15. Leiripäiviin kuljetaan omin kyydein. Kirkonkylän leiripäivät pidetään Nurmijärven nuorisotalolla, Klaukkalan leiripäivät Klaukkalan kirkolla ja Rajamäen leiripäivät Rajamäen kirkolla.

Leiripäivät ovat ilmaisia.

Ilmoittautuminen on auki su 23.5. asti.

Ilmoittautumislinkki Kirkonkylän päiväleiripäiviin 7.-8.6.

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan päiväleiripäiviin 9.-10.6.

Ilmoittautumislinkki Rajamäen päiväleiripäiviin 22.-23.6.

Lisätietoja: Janne Saarinen, 050 3237155, janne.s.saarinen@evl.fi, Samuli Pietiläinen, 040 5565863, samuli.pietilainen@evl.fi

 

 

Kulta-leiri Lapissa Tievatuvalla 13.-19.6. 10-14-vuotiaille

Lähde huikealle telttaleirille Lapin yöttömään yöhön. Leirillä mahdollisuuksien mukaan huuhdotaan kultaa, käydään pienillä päivävaelluksilla, ihmetellään Lapin luontoa ja poroja. Ehkä myös vähän itikoita läiskitään. Leiri järjestetään yhteistyössä kuuden lähiseurakunnan kanssa ja leirille odotetaan saapuvaksi yli 200 lasta ja nuorta. Leirin hintaan kuuluu ruokailut, ohjelma sekä matkat Tievatuvalle ja takaisin. Matkaamme bussilla Lappiin sunnuntaina ja palaamme sieltä lauantain aikana, tarkemmat kellonajat tarkentuvat myöhemmin. Leirille lähtevät aina iloiset isoset sekä ohjaajat Samuli ja Iitu.

Huom! Otathan huomioon että Lapissa voi olla vielä kesäkuussa yöpakkasia sekä lunta voi tulla. Leirille kannattaa siis varustautua hyvällä ja lämpimällä makuupussilla sekä makuualustalla. Lisäinfoa varusteista etukäteistapaamisessa. (kts. alla)

Leiriin kuuluu yksi etukäteistapaaminen ke 19.5. klo 17.30-19.00, jossa käydään läpi leiriä ja leirille tarvittavia varusteita. Tapaaminen pyritään pitämään livenä Klaukkalan kirkolla nuorisotilassa, mutta jos korona-rajoitukset sen estävät, pidämme sen Teams-palvelun kautta etänä.

LEIRIN ETUKÄTEISTAPAAMINEN ON PERUTTU, OSALLISTUJILLE ON LAITETTU ASIASTA SÄHKÖPOSTIA!

Leirin hinta 80 € lapsi, 70€ seuraava lapsi (sisar-ale) (Nurmijärven seurakunnan jäsen) ja 140 € (ei-Nurmijärven seurakunnan jäsen). 

Ilmoittautuminen on auki pe 30.4. saakka.

Ilmoittautumislinkki Kulta-leirille Tievatuvalla aukeaa 6.4. klo 17.00 

Lisätietoja: Samuli Pietiläinen, 040 5565863, samuli.pietilainen@evl.fi

 

 

Varkkaleirit Sääksissä ma 14.- ke 16.6. (7-9-v.) ja ke 16.- pe 18.6. (10-13-v.)

Lähde mukaan viettämään kiva leiri tuttuun Sääksin leirikeskukseen. Luvassa paljon ulkona touhuilua, uintia, askartelua, pelailua ja muuta mukavaa. Mukana leirillä ovat isoset sekä ohjaajat. Leirillä nautitaan myös Sääksin leirikeskuksen maittavia ruokia. Leiriä vauhdittamassa ovat muikeat isoset sekä iloiset ohjaajat. 

Leirin hinta on 20€ yksi lapsi/15€ (per lapsi) kaksi sisarusta samasta perheestä/10€ (per lapsi) 3 tai useampi sisarusta samasta perheestä.

HUOM! Ilmoittautumista on jatkettu 2.6. asti. Toimithan nopeasti!

Ilmoittautumislinkki Varkkaleirille (7-9-v.) 14.-16.6.

Ilmoittautumislinkki Varkkaleirille (10-13-v.) 16.-18.6.

Lisätietoja: Janne Saarinen, 050 3237155, janne.s.saarinen@evl.fi

 

 

Elokuussa: 

 

Varkkojen telttaleiri Nuuksiossa 27.-29.8. 

Jäikö vielä kutina telttailuun? Haluatko kokeilla ensimmäistä kertaa teltassa nukkumista kansallispuistossa? Onko telttailu jo tuttua puuhaa? Lähde mukaan Varkkojen telttaleirille Nuuksioon kansallispuistoon. Leirillä puuhaillaan luonnossa, kävellään pieniä päivämatkoja Nuuksion kansallispuiston maisemissa, syödään itse laitettua trangiaruokaa ja istutaan nuotiolla lauluja laulellen ja makkaraa paistellen. Leirillä mukana tietysti huiput isoset sekä ohjaajat.

Leirin hinta on 15€ yksi lapsi/10€ (per lapsi) kaksi sisarusta samasta perheestä/7.50 € (per lapsi) 3 tai useampi sisarusta samasta perheestä

HUOM! Ilmoittautumista on jatkettu 30.6. asti. Toimithan nopeasti!

Ilmoittautumislinkki Nuuksion telttaleirille 27.-29.8.

Lisätietoja: Janne Saarinen, 050 3237155, janne.s.saarinen@evl.fi

 

Isoseksi varkkaleireille?

Tästä linkistä pääset jättämään tietosi, ja mille leireille olisit halukas lähtemään isoseksi. Työntekijät ovat leirille valittuihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen leiriä. Huomioithan, että kevään ja kesän leireille on omat linkkinsä.

Ilmoittautumislinkki isoseksi kevään 2021 varkkaleireille

Ilmoittautumislinkki isoseksi kesän 2021 varkkaleireilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä