Uutislistaukseen

Nimikilpailu: Kirkonkylän uudelle puistolle etsitään nimeä

Vanhan seurakuntatalon tontille, Aleksis Kiven tien ja Keskustien kulmaan rakennetulle puiston nimen löytämiseksi järjestetään nimikilpailu.

Puiston istutuksen keskellä on hiekka-aukio, jolle pystytetään veistosta.

Taiteilija Raimo Jaatisen (keskellä) veistos pystytettiin kirkonmäen uuteen puistoon 24. elokuuta.

Puisto on rakennettu kaikkien nurmijärveläisten virkistykseksi. Rakentamisella halutaan kiitollisena muistaa seurakuntaelämää, jota kirkonmäen alueella on vuosikymmenien ja -satojen kuluessa eletty.

Puiston katseenvangitsija on kuvanveistäjä Raimo Jaatisen veistos, joka kuvastaa seurakuntatalon historiaa sekä palvelua seurakunnan toiminnassa. Veistos on valaistu.

Puistossa kasvaa matalakasvuisia perennoja, marjapensaita sekä pienikasvuisia lehti- ja hedelmäpuita – esimerkiksi puna- ja mustaherukkaa, erilaisia pihlajia sekä omena- ja kirsikkapuita. 

Puiston on suunnitellut seurakunnan puistopäällikkö Kari Kouhia. Avajaisia vietetään sunnuntaina 15.10., jolloin myös puiston nimi julkaistaan.

Seurakunta järjestää nimikilpailun osuvan nimen löytämiseksi uudelle puistolle. Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailuaika on 1.–20.9. Puistotyöryhmä valitsee jatkoon pääsevät ehdotukset, jotka palkitaan.

Lue lisää ja osallistu nimikilpailuun

....

Lisätietoja:

Kari Kouhia
puistopäällikkö
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

1.9.2023 00.30