Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Adventti on Jeesuksen odottamisen aikaa. Yksi odotuksen näkökulma on hänen paluunsa kunniassa ja kirkkaudessa.

Vaikka Kristuksen kuninkuudesta puhuttiin juuri tuomiosunnuntain yhteydessä kaksi viikkoa sitten, näkökulma on adventtina hieman eri. Kirkko ja koko maailma odottavat mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, ahdistuksen loppumista. Niinpä adventtirukouksessamme kaikuu varhaisen kristikunnan arameankielinen huokaus: Maranata! Tule, Herra Jeesus!

Saarna ja liturgia Markus Asunta, avustavana pappina toimii Anna-Kaisa Tenhunen. Kanttorillisen vastuun musiikista kantaa Mikko Peltokorpi.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa

Messu kutsuu Sanan, ehtoollisen, musiikin ja Pyhän äärelle.

Messu Rajamäen kirkossa 19. sunnuntaina helluntaista

"Kuule, Israel! Herra on meidän Jumalamme, Herra yksin. Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja koko voimastasi." 5. Moos. 6:4

Messu Klaukkalan kirkossa

Messu kutsuu Pyhän äärelle, Sanan kuuloon ja ehtoolliselle.