Koko perheen retki Muumimaailmaan

Perinteinen koko päivän retki Naantaliin tehdään tänä vuonna keskiviikkona 13. kesäkuuta.

Bussissa vielä kuusi istumapaikkaa vapaana!

Bussi lähtee Nurmijärven seurakuntakeskuksen parkkipaikalta (Kirstaantie 5-7) klo 7.45 ja palaa samaan paikkaan klo 17.45.

Retken hinta on 35€ / henkilö ja se sisältää rannekkeen sekä matkat. Alle 2-vuotias sylissä on ilmainen, omalla istumapaikalla 10€.

Mukaan mahtuu 55 ensiksi ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköisen lomakkeen kautta, johon pääset tästä. Ilmoittautuminen on avoinna niin kauan kuin istumapaikkoja bussissa riittää. Matka maksetaan verkkomaksulla heti ilmoittautumisen jälkeen toimitettavan linkin kautta. Saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Retken ruokailut ovat omakustanteisia. Muumimaailman ruokapaikoissa käytetään mahdollisimman paljon lähialueilla tuotettuja raaka-aineita ja luomua. Ravintoloissa on huomioitu myös yleisimmät allergiat ja muut ruokarajoitteet.

 

Ohjeita ilmoittautumiseen:

- ilmoittautumisohjelmamme ei toimi Google Chromella, joten käytäthän selaimena esim. Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

- täytä ensin aikuisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

- merkitse osallistumismaksujen lukumäärä: alle 2-vuotiaat matkustavat sylissä ilmaiseksi ja omalla istumapaikalla 10€. Kaikilta muilta hinta on 35€. Mikäli haluat alle 2-vuotiaalle oman istumapaikan, merkitse se omaan lokeroonsa.

- tämän jälkeen täytä mahdollisen toisen osallistuvan aikuisen tiedot. Mikäli vain yksi aikuinen osallistuu, saat poistettua toisen aikuisen tiedot "poista"- kohdasta.

- lisää osallistuva lapsi/lapset. Saat lisättyä henkilöitä valitsemalla "lisää henkilö"- painike.

- täytä vielä huoltajan tiedot. Tämä kohta on pakollinen vaikka huoltaja olisi jo kirjannut tietonsa osallistuvan aikuisen tietoihin.

- muista merkitä maksaja- kohtaan kenelle lasku kohdistetaan. Valinnan pääset tekemään valintatäpästä.

- paina "ilmoittaudu"- painiketta. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen ilmoittautumisen tiedoista.

 

Lisätietoja:

www.muumimaailma.fi
Retken tiedot: Sanna Puhakka 050 467 2454, sanna.puhakka@evl.fi
Ilmoittautumisen ja laskutuksen tiedot: Taina Rauhala 050 356 4881, taina.rauhala@evl.fi

 

 

 

 

 

 

Muumimaailman logo