Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala
Suntion puhelin: 050 557 3005

"Jeesus sanoo: Minä olen maailman valo. Se, joka minua seuraa, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo." (Joh. 8:12)

Espoon hiippakunnan piispa Mikko Heikka vihki Klaukkalan kirkon käyttöönsä ensimmäisenä adventtina, 28. marraskuuta vuonna 2004.

MESSU joka sunnuntai klo 12.

Arkkitehti Anssi Lassila suunntteli myös kirkon sakraaliesineet. Kirkon kalusteet ja valaisimet suunnitteli sisustusarkkitehti Antti Paatero. Liturgiset tekstiilit ovat tekstiilitaiteilija Hanna Korvelan käsialaa. Kellotornin korkeus maanpinnasta on n. 23 m (+ risti).

Kirkkoon mahtuu 300 ja parvelle 100 henkeä. Kun seurakuntasalien siirtoseinä avataan,
tulee 250 paikkaa lisää.

Uuteen kirkkoon ja saneerattuun seurakuntakeskukseen kuuluvat: kirkkosali, 2 seurakuntasalia, diakonia-, nuoriso- ja lapsityön tiloja, työtiloja papeille ja muille työntekijöille, monitoimitila, keittiö, kahvio sekä kaksi asuntoa. Juhlatiloiksi sopivia ovat kaksi salia, jotka voidaan yhdistää, monitoimisalitoisessa kerroksessa, nuorisotilan kahvio ja takkahuone sekä muutama kokoustila. Kirkon aulaan on mahdollista kattaa tarjoilupöytä.

Uurnien säilytystä varten on varattu uurnaholvi.

Wi-Fi

Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala

Ruokakurssi ”Safkaa ja seurustelua” - Vegaanin joulu

Kokkaillaan rennossa hengessä perinteisiä jouluherkkuja ilman eläinperäisiä aineksia. Ilmoittautuminen alkaa 1.12.

Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala

Lasten joululaulut