(päivitetty 22.2.2021- rajoitteet ovat voimassa 14.3.2021 asti)

Koronatilanteen, AVIN:n määräysten ja Keusoten suositusten vuoksi Nurmijärven seurakunnassa toimitaan tällä hetkellä seuraavasti:

* Messu toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa ja ne lähetetään suoratoistona Nurmijärven kirkosta sunnuntaisin klo 10.
* Ehtoollista voi käydä nauttimassa su klo 11-12 Nurmijärven kirkolla, ti klo 16-18 Klaukkalan kirkolla, ke klo 16-18 Nurmijärven kirkolla ja to klo 16-18 Rajamäen kirkolla.
* Kokoava ryhmätoiminta on kokonaisuudessaan tauolla lukuunottamatta koulujen iltapäivätoimintaa sekä päiväkerhotoimintaa sekä joitakin ennalta sovittuja vakiomuotoisia pienryhmiä
* Muistotilaisuudet, kastekahvit ja hääjuhlat katsotaan yksityistilaisuuksiksi. Siksi näiden kohdalla on voimassa ohje rajata osallistujamäärä maksimissaan 6 henkilöön.
* Alueellamme suositellaan kasvomaskin käyttöä kaikissa julkisissa tiloissa, joihin myös seurakunnan tilat lukeutuvat. Maski tulee jokaisen hankkia lähtökohtaisesti itse.
* Edelleen seurakunnan toimintaan osallistuvien on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Kaikissa tiloissamme on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä käytettävissä.
* Turvaväleistä (vähintään 1,5-2 m) tulee pitää kiinni.
* Diakoniaruokailut jatkuvat maksuttomina  take away -mallilla ma klo 12-13 Nurmijärven srk-keskuksessa, ke klo 15-16 Klaukkalan kirkolla ja pe klo 12-13 Rajamäen Artturi-salissa.
* Tulethan toimintaamme vain ehdottoman terveenä ja jäät matalalla kynnyksellä tilanteen niin vaatiessa kotiin.

* Huomaathan, että voidaksemme taata palvelujemme jatkumisen seurakuntatoimisto ja hautatoimisto palvelevat vain puhelimitse ja sähköpostitse!

Kiitos yhteistyöstä - vain sen voimin voimme pitää epidemian kurissa ja päästä siitä joskus vielä eroonkin.