(päivitetty 30.11. - henkilömääriä koskevat rajoitukset ovat voimassa 20.12. saakka, muut käytännöt 31.12. asti)

Kiihtyneen koronatilanteen, AVIN:n määräysten ja Keusoten suositusten vuoksi olemme päivittäneet Nurmijärven seurakunnan toimintaohjeita seuraavasti:
* Vuoden loppuun asti ei järjestetä messuja, vaan jumalanpalvelukset vietetään sanajumalanpalveluksina ilman ehtoollista ja pelkistetyllä kaavalla. Pyrimme aloittamaan jumalanpalvelusten suoratoiston Internetiin mahdollisimman pian.
* 20.12. saakka jumalanpalvelukset toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa ja ne lähetetään suoratoistona Nurmijärven kirkosta sunnuntaisin klo 10.
* Kokoava ryhmätoiminta on kokonaisuudessaan tauolla vuoden vaihteeseen saakka lukuunottamatta koulujen iltapäivätoimintaa sekä ulkona toteutettavaa päiväkerhotoimintaa.
* Muistotilaisuudet, kastekahvit ja hääjuhlat katsotaan yksityistilaisuuksiksi. Siksi näiden kohdalla on voimassa ohje rajata osallistujamäärä maksimissaan 10 henkilöön.
* Alueellamme suositellaan kasvomaskin käyttöä kaikissa julkisissa tiloissa, joihin myös seurakunnan tilat lukeutuvat. Maski tulee jokaisen hankkia lähtökohtaisesti itse.
* Edelleen seurakunnan toimintaan osallistuvien on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Kaikissa tiloissamme on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä käytettävissä.
* Turvaväleistä (vähintään 1,5-2 m) tulee pitää kiinni.
* Seurakunnan toiminnassa ei toistaiseksi järjestetä kahvituksia tai muita tarjoiluja.
* Diakoniaruokailut jatkuvat maksuttomina  take away -mallilla.
* Tulethan toimintaamme vain ehdottoman terveenä ja jäät matalalla kynnyksellä tilanteen niin vaatiessa kotiin.

* Huomaathan, että voidaksemme taata palvelujemme jatkumisen, ma 30.11. lähtien seurakuntatoimisto ja hautatoimisto palvelevat vain puhelimitse ja sähköpostitse!

Kiitos yhteistyöstä - vain sen voimin voimme pitää epidemian kurissa ja päästä siitä joskus vielä eroonkin.