"Pyhän Hengen odotus". Jeesus rukoilee omiensa puolesta, että hänen työnsä maailmassa jatkuisi kauttamme. Monet lapset ovat rukousten lapsia - äidit ovat suuria esirukoilijoita.

Liturgia ja saarna Pirjo Kuula, avustaa Ida Vartiala, kanttori Jonna Vartiainen. Messun jälkeen äitienpäivän kakkukahvit. Kolehti: Pyhäkoulutoiminnan edistämiseen eri puolella Suomea, Suomen Pyhäkoulun Ystävät SPY ry:n kautta

Rukoushetki

Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä

Messu Nurmijärven kirkossa

Tämän pyhän messun aiheena on anteeksiantaminen. Jumala armahtaa meidät Jeesuksen sovitustyön vuoksi, niinpä olisi meiltä perin juurin pikkumaista olla armahtamatta toisiamme. Messun musiikkia rikastaa Cantica-kuoro.

Perhemessu

Seurakunnan ja Rauhanyhdistyksen pyhäkoulut toteuttavat messun yhdessä. Sen jälkeen on keittolounas.