"Pyhän Hengen odotus". Jeesus rukoilee omiensa puolesta, että hänen työnsä maailmassa jatkuisi kauttamme. Monet lapset ovat rukousten lapsia - äidit ovat suuria esirukoilijoita.

Liturgia ja saarna Pirjo Kuula, avustaa Ida Vartiala, kanttori Jonna Vartiainen. Messun jälkeen äitienpäivän kakkukahvit. Kolehti: Pyhäkoulutoiminnan edistämiseen eri puolella Suomea, Suomen Pyhäkoulun Ystävät SPY ry:n kautta

Iltamessu

13. sunnuntai helluntaista, Jeesus, parantajamme. Kesällä messut Rajamäessä klo 18.

Kansanlaulumessu Sääksin leirikeskuksessa

Kansalaulumessu Sääksin leirikeskuksen pihamaalla kaiken ikäisille. Samalla vietämme Rajamäen kirkkopiirin syyskauden aloitusta tarjoilujen kera. Kansallispukuun tai fereesiin pukeutuneet voivat samalla tuulettaa pukunsa talvisäilöä varten. Pyhän aiheena "lähimmäinen".

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.