Isä-lapsileiri Sääksissä

pe 25.5. kello 18.00 - su 27.5. kello 14.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Vietä leppoisa viikonloppu lastesi kanssa Nurmijärvellä Sääksin leirikeskuksessa.

Leiriohjelma muodostuu monipuolisesta yhdessä tekemisestä, hauskoista kokemuksista ja yhteisistä elämyksistä mm. saunomista, askartelua, ulkoilua ja mukavaa yhdessäoloa.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, josta selviää tarkempi leiriohjelma.

Leirin hinta on 50€ isät/ 40€ lapset (sisaralennus 50%).

Olet sydämellisesti tervetullut!

Varhaisnuorisotyö
 Nurmijärvi

virkavapaalla 31.12.2019 asti

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Klaukkalan perhekerho

Röykän Toimela

Röykän perhekerho

Perhekerhossa on pieni kirkkohetki klo 10.00. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.