Messu Nurmijärven kirkossa, Sääksi 8-rippikoulun konfirmaatio

Nurmijärven kirkko

Jeesus ja seurakunta kohtaavat sanassa ja ehtoollisessa. Sääksi 8-rippikoululeiri konfirmoidaan.

Yhteisen jumalanpalveluksen liturgina toimii Markus Asunta, tiedottajamme teologian maisteri Piia Ahtee saarnaa. Kanttorina on Enni Maaninka. Moninaisissa palvelutehtävissä toimivat messussa konfirmoitavan Sääksi 8-rippikoululeirin nuoret, isoset ja ohjaajat.

12. sunnuntain helluntaista otsikko on Etsikkoaikoja. Elämässä on vaiheita, jolloin Jumala kutsuu meitä erityisellä tavalla. Vaikka varoitukset etsikkoajan menemisestä ohi voivat kuulostaa raskailta ja tylyiltä, Jumala kutsuu meitä armolliseen ja rakastavaan yhteyteensä.

seurakuntapastori, Kirkonkylän kirkkopiiri, sosiaalinen media
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Ystävyyden kammari

Esirukousilta

Rukoillaan yhdessä tärkeiden omien ja yhteisten asioiden puolesta Kaikille avoin

Pyhäkoulu, Rajamäki

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Pyhäkoulu, Nurmijärvi

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.