Messu Nurmijärven kirkossa, Sääksi 8-rippikoulun konfirmaatio

Nurmijärven kirkko

Jeesus ja seurakunta kohtaavat sanassa ja ehtoollisessa. Sääksi 8-rippikoululeiri konfirmoidaan.

Yhteisen jumalanpalveluksen liturgina toimii Markus Asunta, tiedottajamme teologian maisteri Piia Ahtee saarnaa. Kanttorina on Enni Maaninka. Moninaisissa palvelutehtävissä toimivat messussa konfirmoitavan Sääksi 8-rippikoululeirin nuoret, isoset ja ohjaajat.

12. sunnuntain helluntaista otsikko on Etsikkoaikoja. Elämässä on vaiheita, jolloin Jumala kutsuu meitä erityisellä tavalla. Vaikka varoitukset etsikkoajan menemisestä ohi voivat kuulostaa raskailta ja tylyiltä, Jumala kutsuu meitä armolliseen ja rakastavaan yhteyteensä.

seurakuntapastori, Kirkonkylän kirkkopiiri, sosiaalinen media
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Rukoussunnuntai. Sydämen puhetta Jumalan kanssa.

Torimessu Klaukkalan torilla

Jumalanpalvelus avoimen taivaan alla Klaukkalan torilla.

Tuomasmessu

Helatorstain iltamessu. Aiheena taivaaseen astunut Kristus. Ennen messua Domini life -rukoustapahtuma klo 16 ja keittopäivällinen klo 17. Ei messua klo 10!