Messu Nurmijärven kirkossa, Sääksi 8-rippikoulun konfirmaatio

Nurmijärven kirkko

Jeesus ja seurakunta kohtaavat sanassa ja ehtoollisessa. Sääksi 8-rippikoululeiri konfirmoidaan.

Yhteisen jumalanpalveluksen liturgina toimii Markus Asunta, tiedottajamme teologian maisteri Piia Ahtee saarnaa. Kanttorina on Enni Maaninka. Moninaisissa palvelutehtävissä toimivat messussa konfirmoitavan Sääksi 8-rippikoululeirin nuoret, isoset ja ohjaajat.

12. sunnuntain helluntaista otsikko on Etsikkoaikoja. Elämässä on vaiheita, jolloin Jumala kutsuu meitä erityisellä tavalla. Vaikka varoitukset etsikkoajan menemisestä ohi voivat kuulostaa raskailta ja tylyiltä, Jumala kutsuu meitä armolliseen ja rakastavaan yhteyteensä.

seurakuntapastori, Kirkonkylän kirkkopiiri, sosiaalinen media
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa

Tänä pyhänä Jumalan sanan ja pyhän ehtoollisen äärellä mietiskellään Jumalan lahjojen hoitamista.

Messu Klaukkalan kirkossa

"Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa."

Messu

Kesän viimeinen Rajamäen kirkon iltamessu! Ensi viikolla messua vietetään Sääksin rannassa tai sateella sisällä leirikeskuksessa.