Pyhän Henrikin legenda

Lauluyhtye Schola Sancti Henrici

Suomen suojelupyhimyksenä pidetyn Pyhän Henrikin muistoksi keskiajalla vietetyistä rukoushetkistä on koottu ohjelmisto, joka Henrikin kunniaksi sepitettyjen laulujen lisäksi sisältää hurskaaseen liturgiseen tapaan myös psalmeja ja rukouksia sekä joitakin Länsi-Suomessa laulettuja keskiajan hymnejä. Pyhän Henrikin legenda etenee monessa tasossa: hänen vaiheitaan seurataan latinan kielellä lauletuissa hymneissa, antifoneissa, responsorioissa ja lisäksi kuullaan suomen kielellä katkelmia alun perin latinaksi kirjoitetusta pyhimyslegendasta.

Vapaa pääsy!

Ohjelma 10€

Safarikuoron konsertti

Safarikuoro kertoo laulaen kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

Musisoidaan yhdessä!Keväinen konsertti Rajamäen kirkossa.

Julia ystävineen.Konsertissa on mukana nurmijärviläisiä laulajia ja soittajia ,jotka ovat tulleet tutuiksi kuluneen 15 vuoden työurani aikana.

Klaken iltamessu

Iltamessussa levähdetään ja ollaan rennosti Jumalan edessä.