Pyhän Henrikin legenda

Lauluyhtye Schola Sancti Henrici

Suomen suojelupyhimyksenä pidetyn Pyhän Henrikin muistoksi keskiajalla vietetyistä rukoushetkistä on koottu ohjelmisto, joka Henrikin kunniaksi sepitettyjen laulujen lisäksi sisältää hurskaaseen liturgiseen tapaan myös psalmeja ja rukouksia sekä joitakin Länsi-Suomessa laulettuja keskiajan hymnejä. Pyhän Henrikin legenda etenee monessa tasossa: hänen vaiheitaan seurataan latinan kielellä lauletuissa hymneissa, antifoneissa, responsorioissa ja lisäksi kuullaan suomen kielellä katkelmia alun perin latinaksi kirjoitetusta pyhimyslegendasta.

Vapaa pääsy!

Ohjelma 10€

kanttori, Kirkonkylän kirkkopiiri
Ylitilantie 6
1800 Klaukkala

Unohdettu myöhäisromantikko: Richard Stöhrin musiikkia uruille ja pianolle

Konsertti, jossa urut ja piano soivat yhdessä ja erikseen. Jan Lehtola, urut ja Annikka Konttori-Gustafsson, piano

Nurmijärven kirkko

Cantica-kuoron konsertti

Kuoroa johtaa Arja Virtanen-Haapasalmi

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa mukaan laulamaan uusia tai perinteisiä, mutta sitäkin kauniimpia joululauluja! Mukana laulamassa Rajamäen mieslaulajat.