Gospel Gentlemen konsertti

Nurmijärven kirkko

Pekka Simojoki, Jaakko Löytty ja Petri Laaksonen Gospel Gentlemen -konsertit

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen lähtevät yhteiselle kiertueelle syksyllä 2018. Nämä kolme ainutlaatuista lauluntekijää ja muusikkoa yhdistävät voimansa ja kiertävät yhdeksän kirkkoa eri puolilla Suomea. Näissä Gospel Gentlemen -konserteissa miehet laulavat yksin ja yhdessä esittäen omia ja toinen toistensa lauluja.

diakoni, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Mielenterveystyö, rukousklinikka

Nurmijärven seurakuntakeskus

Srk-kerho

Keskustelupainotteinen kerho, hartaus, vapaaehtoinen kahviraha 1,- vetäjänä Anita Harju ja Liisa Paulanto

Safarikuoron konsertti

Safarikuoro kertoo laulaen kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

Musisoidaan yhdessä!Keväinen konsertti Rajamäen kirkossa.

Julia ystävineen.Konsertissa on mukana nurmijärviläisiä laulajia ja soittajia ,jotka ovat tulleet tutuiksi kuluneen 15 vuoden työurani aikana.