Perheiden peli-illat

Perheiden peli-illat Klaukkalan kirkko

Tule perheesi kanssa pelailemaan ja tapaamaan muita.

Peli-illassa on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa erilaisten pelien parissa:

• liikuntasalissa ja sään suosiessa pihalla mahdollisuus vaudikkaisiin pallo- ja mailapeleihin
  • pöytäpelejä löytyy kaikenikäisille; perinteisistä lautapeleistä isompien lasten jääkiekkopeleihin ja biljardiin.

Maksuton iltateetarjoilu.

Sisäänkäynti kirkon sisäpihan ylätasanteelta.

Lämpimästi tervetuloa!

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Klaukkalan perhekerho

Röykän Toimela