Joulunaika 2022 Nurmijärven seurakunnassa

Lähikuva joulukuusessa, jossa valkoisia ja kullanvärisiä joulupalloja.

Kauneimmat Joululaulut soi

YouTube-video

Kauneimmat Joululaulut soi -kappaleen esittävät Diandra, Laura Voutilainen, Jore Marjaranta, Jukka ja Inka Kuoppamäki, Rajaton sekä Tanzania Children´s Choir.

Kauneimmat Joululaulut kaikuvat jo 50. kerran

Tänä vuonna 50. juhlavuottaan viettävä Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin ja laajimmalle levinnyt musiikkitapahtumien sarja. Laulutilaisuuksiin osallistuu noin kolme viidestä suomalaisesta. Kauneimpien Joululaulujen suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Lue koko artikkeli Kauneimmista Joululauluista

Kaksi käännöstä jouluevankeliumista:

Oliko se seimi vai eläinten kaukalo?

Vuoden 1992 kirkkoraamatussa sanotaan, että Maria pani esikoisensa ”seimeen, koska heille ei ollut tilaa majapaikassa”. Uudemmassa Uusi testamentti 2020-käännöksessä kerrotaan, että lapsi laskettiin ”kapaloituna kaukaloon eläinten heinille”. Oliko Maria kihlattu (1992) vai vaimoksi luvattu (2020)?

Lue koko artikkeli jouluevankeliumista

Kirkon keskusteluapu päivystää joulunakin

Joulua vietetään tänäkin vuonna epävarmuuden merkeissä. Monien mieltä painavat nousseet elinkustannukset ja huolet toimentulon riittävyydestä. Huolet ja yksinäisyyden tunne voivat korostua juhlapyhien aikaan. Henkistä taakkaa voi keventää ottamalla yhteyttä Kirkon keskusteluapuun.

Lue koko artikkeli kirkon keskusteluavusta

Lauluyhtye A-Menin konserttimainos: joulukonsertit Klaukkalan kirkossa 21.12. klo 18 ja klo 21. Vapaa pääsy.

Jouluradio.fi – tervetuloa joulumusiikin kotiin!

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Myös Nurmijärven seurakunta tukee Jouluradiota.